Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nemačka - Paragvaj 29. jun 22:30 Foxborough

dalje ide… 23 members have voted

1. 1. dalje ide…

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/29/26 at 20:30

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

E da, jeste. Pogresno sam se izrazio, ovo je bio prvi zlatni zgoditak na SP

Mislim da je ta tekma igrana isti dan kad je Mijat odvalio precku. Ovo bilo popodne na +35/40, mi dovece

edit: Ipak na vidovdan Blan, Mijat sutradan

Naucio sam da plivam tih dana, tacno se secam da sam s bazena trcao kuci da se kurcim po komsiluku kako mi vise ne trebaju misici i guma

Edited by Ratamahatta

• Replies 339
  • Views 9.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ubibobi
    ubibobi

Crn dan za sile osovine

• Što reče Dejan Govedarica danas je teško dati gol i protiv 11 čunjeva na treningu. Ta izjava će mu kasnije obeležiti karijeru.

• Nikodije
    Nikodije

Dosadni, nadrkani, ali boli ih kurac šta drugi misle i teraju ono svoje. Da su forumaš bili bi uini.

Posted Images

1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

klop vs pep na wc 2030 wub

Pep je deklarisani katalonski separatista ako se ne varam, tako da cemo ga tesko gledati na klupi furije..

ali jedno znam, da ce Colo voditi gaucose na mundijalu kad tad. to mi ie 1/1

5 minutes ago, TS-CS said:

Pep je deklarisani katalonski separatista ako se ne varam, tako da cemo ga tesko gledati na klupi furije..

naravno da ne želimo pepa na klupi španije, pu pu daleko bilo. evo npr mučeni nizozemci dovoljno propatiše sa kumanom, pep=krojf itd sleep

14 minutes ago, TS-CS said:

Pep je deklarisani katalonski separatista ako se ne varam

Rodom iz Repulke Srpske

1 hour ago, Valk said:

Ako je i pola tačno, nemačka mora u ozbiljan kadrovski remont reprezentacije, do Eura da se dozove sebi.

Ništa ja tu ne bi diro

3 hours ago, Valk said:

Hvala ti, moram da proverim sve što Mocart škraba.

Piše da je Kimih Gorecku DVA PUTA pitao i da je on odbio, a da se Tah nije javio dobrovoljno već je pristao nakon što su četvorica odbila i da mu je to prvi penal u karijeri (što mi je i wtf ali i realno).

Ako je i pola tačno, nemačka mora u ozbiljan kadrovski remont reprezentacije, do Eura da se dozove sebi.

U „originalnom“ tekstu to ne stoji, samo da su se ostali „sakrili“ pa se ovaj prvi javio. Nista da je Gorecku dva puta pitao, ali ovome kao jeste prvi penal u zivotu sto je wtf i za Nagelsmana. Izgleda da svako ko prepricava doda po malo.

1 hour ago, burekdzija said:

U „originalnom“ tekstu to ne stoji, samo da su se ostali „sakrili“ pa se ovaj prvi javio. Nista da je Gorecku dva puta pitao, ali ovome kao jeste prvi penal u zivotu sto je wtf i za Nagelsmana. Izgleda da svako ko prepricava doda po malo.

Bolje da je Nojer uzeo, on je svoj zabio, kad je trebalo (Švajnštajger je tad promašio, jbt, ima 14+ godnina od tad)...

Mislim, Nojer ima i tehniku, sigurno bolju od Tah... Totalno nelogično, totalno...

I ovaj štoper što je spakovao poslednji penal za Paragvaj verovatno u životu nije pucao penal. Takođe i drugi štoper Paragvaja rutinski zabio. Nekako se previše priča o poziciji u timu kad štoper promaši, a kad promaši neki Bađo ili Mijatović, onda jbg, dešava se.

Penali na utakmicama ovog nivoa i važnosti su više mentalna stvar nego tehnička. Videlo se to i sinoć kad se Samervil potpuno odsekao i Bono je unapred otišao na mesto gde će lopta biti upućena. A ima tehniku šuta milijardu puta bolju od Kanalea iz Paragvaja. Za penale ti treba 5 najhrabrijih i najstaloženijih momaka. Svi oni znaju da šutnu loptu, šutiraju je na treningu, dosta tih štopera koji su naoko operisani od tehnike, deluju sasvim pristojno tehnički kad igraju mali fudbal, zabijaju golove, itd.

Nojer je mogao da je zategne, jer golmani imaju dosta izvežbano stopalo zbog silnih gol auta koje izvode tokom karijere. Međutim, to bi verovatno bio udarac punom, a to nije baš njakontrolisaniji udarac. Mada tipujem da bi ga pre dao nego Tah. Ovako nešto:

5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

I ovaj štoper što je spakovao poslednji penal za Paragvaj verovatno u životu nije pucao penal. Takođe i drugi štoper Paragvaja rutinski zabio. Nekako se previše priča o poziciji u timu kad štoper promaši, a kad promaši neki Bađo ili Mijatović, onda jbg, dešava se.

Penali na utakmicama ovog nivoa i važnosti su više mentalna stvar nego tehnička. Videlo se to i sinoć kad se Samervil potpuno odsekao i Bono je unapred otišao na mesto gde će lopta biti upućena. A ima tehniku šuta milijardu puta bolju od Kanalea iz Paragvaja. Za penale ti treba 5 najhrabrijih i najstaloženijih momaka. Svi oni znaju da šutnu loptu, šutiraju je na treningu, dosta tih štopera koji su naoko operisani od tehnike, deluju sasvim pristojno tehnički kad igraju mali fudbal, zabijaju golove, itd.

Nojer je mogao da je zategne, jer golmani imaju dosta izvežbano stopalo zbog silnih gol auta koje izvode tokom karijere. Međutim, to bi verovatno bio udarac punom, a to nije baš njakontrolisaniji udarac. Mada tipujem da bi ga pre dao nego Tah. Ovako nešto:

Danas sam malo razgovarao sa nekadašnjim fudbalerom, bio je stoper, (izvodio penale za tim) i pored mnogo poznatijeg napadača, koji je kasnije prešao u tim iz velike četvorke.
Igrao je veći deo karijere drugu ligu, a pred odlazak u pečalbu i prvu ligu SFRJ. On je dva puta nedeljno vežbao izvođenje penala i slobodnih udaraca.
Penale je vežbao tako da golmanu kaže gde će da šutira. I dvadeset puta šutne desno, dvadeset puta levo, deset puta gore desno/levo.
Kaže mi da nikad nije pokušao da rastavi golmana, niti da ga čeka.
Imao je svoj omiljenu stranu i mesto gde je utrenirano pogađao, mada je mogao i drugačije.
I pogađao je.
E sad, ako čekaš golmana ili se nadmudruješ s njim ili nemaš uopšte ideju pa se uspaničiš dok prilaziš lopti onda su to sve dodatni tegovi koji otežavaju realizaciju.

Edited by alkibijad