June 30Jun 30 1 minute ago, kralj said:Što reče Dejan Govedarica danas je teško dati gol i protiv 11 čunjeva na treningu. Ta izjava će mu kasnije obeležiti karijeru.Dejan Govedarica poznatiji kao Čunj
June 30Jun 30 Nama da nije bilo onih epizoda sa 'zlatnom" generacijom, sa Yu timom kad je potom vodio Osim i sa Zvedinom evro sampionskom titulom bili bi i ostali bi slepci jos of Minhena '74. Uvek neko muljanje, uvek neka kalkulacija, uvek manje nego sto 'realno' i tim i igraci vrede na papiru...
June 30Jun 30 Nego, simpatican komentar - "Plus, Germany had never lost a penalty shootout in 100 years."
June 30Jun 30 Predsednik Paragvaja Santijago Penja proglasio je utorak, 30. jun, državnim praznikom, nakon današnjeg plasmana fudbalske reprezentacije te zemlje u osminu finala Svetskog prvenstva.https://www.danas.rs/sport/drzavni-praznik-dodjavola-predsednik-proglasio-neradan-dan-u-paragvaju-posle-pobede-na-mundijalu/
June 30Jun 30 Mediji i strucnjaci sad prizivaju Klopa umjesto Nagelsmana. Nesumnjivo je Klopo bolji trener, ali meni djeluje da je kod Pancera problem u kvalitetu igraca, a ne na klupi...
June 30Jun 30 55 minutes ago, Hele said:Predsednik Paragvaja Santijago Penja proglasio je utorak, 30. jun, državnim praznikom, nakon današnjeg plasmana fudbalske reprezentacije te zemlje u osminu finala Svetskog prvenstva.https://www.danas.rs/sport/drzavni-praznik-dodjavola-predsednik-proglasio-neradan-dan-u-paragvaju-posle-pobede-na-mundijalu/Ovako bi i Vucic da se Srbija plasira i pobjedi nekoga bitnog. To odusevljenje juznoamerickim diktatorima koji serviraju sirotinji hljeba i igara je meh Edited June 30Jun 30 by MiddleClass
June 30Jun 30 Ispostavilo se da je Nemcima mnogo falio Gnabry, i onaj mali iz Bajerna sto je pokidao sezonu, Karl.Cudno mi je da niko ne spominje ono "povlacenje" na dole sa dve ruke Gorecke od strane igraca Paragvaja, meni to bio cist penal. Sto se ponistenog gola tice, cak i da je bio mekan kontakt, zasluzili su Nemci da im bude ponisteno zbog onog konja Antona - svaki prekid je ulazio u neku raspravu i cerekao se kao budala, uopste ne ide uz "imidz" Nemaca koji su to decenijama gradili. Edited June 30Jun 30 by JohnnyD
June 30Jun 30 26 minutes ago, MiddleClass said:Ovako bi i Vucic da se Srbija plasira i pobjedi nekoga bitnog. To odusevljenje juznoamerickim diktatorima koji serviraju sirotinji hljeba i igara je meh Ko se oduševljava?
June 30Jun 30 35 minutes ago, JohnnyD said:Ispostavilo se da je Nemcima mnogo falio Gnabry, i onaj mali iz Bajerna sto je pokidao sezonu, Karl.Cudno mi je da niko ne spominje ono "povlacenje" na dole sa dve ruke Gorecke od strane igraca Paragvaja, meni to bio cist penal. Sto se ponistenog gola tice, cak i da je bio mekan kontakt, zasluzili su Nemci da im bude ponisteno zbog onog konja Antona - svaki prekid je ulazio u neku raspravu i cerekao se kao budala, uopste ne ide uz "imidz" Nemaca koji su to decenijama gradili.Komentarisao sam tokom meca. Bila su 2 ocigledna penala za Nemacku, to drzanje i jedno udaranje bez lopte. Cemu VAR sluzi na ovom prventsvu, nije mi jasno. Ne mogu da isprave korner, sude neke gluposti za drzanje ruke preko usta, kao da ima nesto lepse od toga da iznapusavas protivnika. Uspostavljen je neki retardiran kriterijum, koji ne odgovara timovima iz Evrope, odnosno tehnickim ekipama generalno.
June 30Jun 30 4 hours ago, Ogawa said:Uvek neko muljanje, uvek neka kalkulacija, uvek manje nego sto 'realno' i tim i igraci vrede na papiru...
June 30Jun 30 4 minutes ago, Miljenko said:sude neke gluposti za drzanje ruke preko usta, kao da ima nesto lepse od toga da iznapusavas protivnikaNaravno da nema, samo je potrebno tečno znati jezik... Edited June 30Jun 30 by papapavle
June 30Jun 30 pa naravno da ce izaci na ulicu da proslave..kad smo mi tukli svabe u juznoj africi znam da sam jedno sat vremena kasnio na posao jer su terazije bile bukvalno zakrcene :/
June 30Jun 30 🇵🇾 Paraguay goalkeeper Orlando Gill has one of the most inspiring stories of any player at the World Cup. In 2018, Gill was playing amateur football and left Paraguay for Argentina in hope more than expectation after not being given a chance to play by his hometown club.❤️ Four years ago, his family was enduring serious financial hardship, with his wife revealing that Gill had sold some of his football equipment just to help put food on the table. At the same time, the couple's young son was "fighting for his life" in hospital and the goalie spent every second he wasn't training or playing by his bedside. Gill finally got his chance to shine when San Lorenzo failed to sign Keylor Navas due to financial issues. With no new goalkeeper arriving, Gill became the de facto No.1 and was so impressive that he's remained their starting shot-stopper ever since and become Paraguay's No.1 at the same time.Last night, he became a superstar. Winning Man of the Match after saving penalties from Kai Havertz and Nick Woltemade as Paraguay shocked the world by knocking out Germany.And nobody deserves it more than Orlando Gill 👏❤️Sa fb ^