June 30Jun 30 11 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Da ispadnu Amerikanci, Kanađani, Englezi, Holanđani i Francuzi, posle neka bude šta oće.he he, kao kad mi klinac kaze: volim ja svako povrce.. osim grasak, boraniju, pasulj i kupus. sve ostalo moze :/ Edited June 30Jun 30 by TS-CS
June 30Jun 30 10 minutes ago, Nikodije said:Kad je Jordan Lečkov izbacio Nemce 94, e to je bilo slavlje. Ovo ni da me takne.Ljudski je mrzeti Nemce kao Nemce. Makar i ne izgledali zastrašujuće kao nekad. Oni rezervni zeleni dresovi
June 30Jun 30 36 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Da ispadnu Hrvati, Englezi i Argentinci, posle neka bude šta oće.+1
June 30Jun 30 54 minutes ago, James Marshall said:Jel ovo Zoran Radovanović, epidemiolog?Nemci izgubili posle penala, e sad sam sve video. Ali onaj imitator Felera....
June 30Jun 30 12 minutes ago, bios said:Ljudski je mrzeti Nemce kao Nemce. Makar i ne izgledali zastrašujuće kao nekad. Oni rezervni zeleni dresovi Jeste, al više ću da se radujem kad nakon promena izbacimo iz zemlje ovog Vučićevog špijuna nego ovo što su ispali sa Mundijala
June 30Jun 30 35 minutes ago, Zico said:Jel ovo Zoran Radovanović, epidemiolog?Nije brt nego onaj iz yu grupe
June 30Jun 30 ispade mi nemacka. jebiga. to je zbog bajernizacije nemackog fudbala. imaju najvise para i kupuju koga hoce i rade sta hoce. to unistava reprezentaciju. tolika nadmoc jednog kluba.
June 30Jun 30 Svi nauče fudbal, napreduju, izadju iz šablona i prosecnosti, iznenade ove gigante tu i tamo. Zato kod nas jalovost ko sudbina, krimosi vode fudbal, reprezentacija postoji samo formalno što mora, a ljubitelji fudbala ubedjuju sebe da nikad nije ni bilo nešto puno bolje i da ne može biti, jbg. Prosto ti bude divno kad vidiš da može.
June 30Jun 30 6 hours ago, Valk said:Lanča ko vođa neke sekte, vreba razočarane i iznevereneTolko razočarani da navijamo za Špance nismo
June 30Jun 30 Popular Post 43 minutes ago, Ogawa said:Svet igra fudbal na svim kontinentima. Nema vise zezanja...Što reče Dejan Govedarica danas je teško dati gol i protiv 11 čunjeva na treningu. Ta izjava će mu kasnije obeležiti karijeru.
June 30Jun 30 6 hours ago, Nikodije said:Kad je Jordan Lečkov izbacio Nemce 94, e to je bilo slavlje. Ovo ni da me takne.Zato je Džordan GOAT