June 30Jun 30 1 hour ago, Miljenko said:Komentarisao sam tokom meca. Bila su 2 ocigledna penala za Nemacku, to drzanje i jedno udaranje bez lopte. Cemu VAR sluzi na ovom prventsvu, nije mi jasno. Ne mogu da isprave korner, sude neke gluposti za drzanje ruke preko usta, kao da ima nesto lepse od toga da iznapusavas protivnika. Uspostavljen je neki retardiran kriterijum, koji ne odgovara timovima iz Evrope, odnosno tehnickim ekipama generalno.Srce mi se cepa od tuge i bola što su Nemci možda oštećeni, kao da njima kroz istoriju nisu poklanjani penali, korneri, faulovi i ostalo. Neka vide malo kako izgleda osveta pakosne sirotinje... Edited June 30Jun 30 by Rudolf Pingvinoglu
June 30Jun 30 5 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:Srce mi se cepa od tuge i bola što su Nemci možda oštećeni, kao da njima kroz istoriju nisu poklanjani penali, korneri, faulovi i ostalo. Neka vide malo kako izgleda osveta pakosne sirotinje...Nema bolje price o Nemcima od one kad su nashe izbacili sa Euro-a 1992 a poslali zamenu, Dansku (druga u grupi bila). Danska osvetlala obraz, razbila Nemce u finalu. Danska prvak Evrope. Kaze lik, celo leto smo putovali stopom po Evropi, nigde pivo u pabu nismo platili - cim se cuje da smo iz Danske odma' kuća casti - da se zna ko je poslao Nemce kuci...
June 30Jun 30 7 minutes ago, Ogawa said:Nema bolje price o Nemcima od one kad su nashe izbacili sa Euro-a 1992 a poslali zamenu, Dansku (druga u grupi bila). Danska osvetlala obraz, razbila Nemce u finalu. Danska prvak Evrope. Kaze lik, celo leto smo putovali stopom po Evropi, nigde pivo u pabu nismo platili - cim se cuje da smo iz Danske odma' kuća casti - da se zna ko je poslao Nemce kuci...
June 30Jun 30 https://www.mozzartsport.com/specijal/sp-2026/vesti/zasto-nesrecni-ta-da-sutira-prvi-penal-u-karijeri-pitajte-kimiha/547732Dortmund prvi utekao
June 30Jun 30 3 hours ago, MiddleClass said:Mediji i strucnjaci sad prizivaju Klopa umjesto Nagelsmana. Nesumnjivo je Klopo bolji trener, ali meni djeluje da je kod Pancera problem u kvalitetu igraca, a ne na klupi...klop vs pep na wc 2030
June 30Jun 30 11 minutes ago, MiddleClass said:https://www.mozzartsport.com/specijal/sp-2026/vesti/zasto-nesrecni-ta-da-sutira-prvi-penal-u-karijeri-pitajte-kimiha/547732Je li ovo verodostojno preneto iz nemačkih medija?
June 30Jun 30 12 minutes ago, Valk said:Je li ovo verodostojno preneto iz nemačkih medija?Jeste, mada je izvor Bild. Ne doslovno, ali jeste, u tekstu u Bildu stoji da se po njihovim „informacijama“ niko nije javio za 6. penal i da je ovaj nesrecnik bio prvi koji se javio. Malo dvosmisleno, ne pise da su ostali doslovno odbili. Nijedan ozbiljniji medij nisam video da je preneo istu pricu.bild.deWM 2026: Deutsche Stars duckten sich weg – Darum musste T...WM 2026: Deutschland raus! Die Hintergründe des Elfmeterschießens
June 30Jun 30 Hvala ti, moram da proverim sve što Mocart škraba.Piše da je Kimih Gorecku DVA PUTA pitao i da je on odbio, a da se Tah nije javio dobrovoljno već je pristao nakon što su četvorica odbila i da mu je to prvi penal u karijeri (što mi je i wtf ali i realno).Ako je i pola tačno, nemačka mora u ozbiljan kadrovski remont reprezentacije, do Eura da se dozove sebi.
June 30Jun 30 Ima jedna forumska legenda koja je pricala da su se igraci sami dogovarali ko ce da puca, da nije on nista krivProtiv Artmedije
June 30Jun 30 8 hours ago, MeanM@ said:Svi nauče fudbal, napreduju, izadju iz šablona i prosecnosti, iznenade ove gigante tu i tamo.Zato kod nas jalovost ko sudbina, krimosi vode fudbal, reprezentacija postoji samo formalno što mora, a ljubitelji fudbala ubedjuju sebe da nikad nije ni bilo nešto puno bolje i da ne može biti, jbg.Prosto ti bude divno kad vidiš da može.Nije mi nikad bilo bas jasno zasto najcesce simpatisem aucajdere u sportu, ali ovo me je priblizilo odgovoru
June 30Jun 30 14 hours ago, Nikodije said:Kad je Jordan Lečkov izbacio Nemce 94, e to je bilo slavlje. Ovo ni da me takne.I Mehiko par dana ranijeBio pre neki lik ovde u komsiluku sto je licio na njega. Prodavao rotkvice i radio plocice
June 30Jun 30 14 hours ago, Fanta said:Sad ozbiljno Germanija je bas prosecna reprezentacija(za njihove standarde) postala.Mnogo prosecnih igraca....To je prokletstvo osvajanja mundijala u 21. vekuBrazil uzo - posle 20 godina samo jednom polufinale vido, a bolje da ni to nijeZabar uzo - nikad grupu vise nije prosoSpanac uzo - sledeca 3 mundijala cetvrtfinale nije vidoSvabo uzo - sledeca 3 mundijala osminu finala nije vidoCekamo da vidimo sta ce da se desi Mbapeu i Mesiju Edited June 30Jun 30 by Ratamahatta
June 30Jun 30 Najbolja stvar koja se nikad nije desila je da Slobodan Marovic puca sesti u BarijuRekose da bi bilo tako da je moraloSecam se kad je Loran Blan of all people u sto i nekom minutu iz guzve utero Cilavertu 98 za prolaz. Prvi zlatni gol ikadaOdvratna repstacija Francuske, mrzim ih od onda do dana danasnjeg. Toliko da cak nemam nista protiv i da besmisleni skandinavski buzdovani odu dalje Edited June 30Jun 30 by Ratamahatta
June 30Jun 30 Author 6 minutes ago, Ratamahatta said:Secam se kad je Loran Blan of all people u sto i nekom minutu iz guzve utero Cilavertu 98 za prolaz. Prvi zlatni gol ikadazar nije prvi zlatni gol postigao birhof na finalu ep u engleskoj