Saturday at 22:022 days Turci su ovog Undava trebali uzeti za repku. Sudija moron, Wirtz, Havertz i Bajern igraci konjine - slonovi su zasluzili bar bod ovde.
Saturday at 22:042 days Ova 22ojka slonova što je ušla, isti Weeknd ili kako se zove onaj pevač. Snup Dog na desnom krilu nije baš blistao, bolji ovaj Pepe.Šteta, mogli su slonovi makar nerešeno, imali su i par odličnih šansi da odu na 2:0 i 2:1, ali su i švabe bile dobre. Edited Saturday at 22:062 days by Rudolf Pingvinoglu
Saturday at 22:052 days 1 minute ago, uini said:ili da je primi perfektno, kao profesionalni napadac a ne kao ja da sam dobio loptuNpr kao Turčin Nemac na drugoj strani. Jbg.
Saturday at 22:082 days Undav nije Turčin nego Kurd, njegova familija zbrisala iz Turske tako da bih rekla da mu se živo jebe da igra za državu koja mu trebi etnos.
Saturday at 22:082 days Samo mi Maroko izgleda da će daleko stići od njih mada navijam da odmah ispadnu.
Saturday at 22:082 days Pobednik grupe ide na Francuze u 1/16, drugi na Brazil/Maroko. Bolje što su izgubili.
Saturday at 22:102 days 1 minute ago, Lancia said:Bice Slon kratko cebe u eliminaciji.Zavisi na koga nalete... NJihov problem, kao i ostalih Afrikanaca koji nisu Maroko je pad koncentracije negde oko pauze za vodu... AKo nalete na ekipu koja drži koncentraciju 90 minuta, nema tu puno leba, ako ne povedu sa 2 razlike do tad...
Saturday at 22:102 days 6 minutes ago, mandingo said:Turci su ovog Undava trebali uzeti za repku. Sudija moron, Wirtz, Havertz i Bajern igraci konjine - slonovi su zasluzili bar bod ovde.Undav je Kurd i Jazid a to se ne kotrira dobro u Turskoj. Vec napisala Ms. Valk. Edited Saturday at 22:162 days by Dimitrije
Saturday at 22:102 days Just now, Nevernik said:Pobednik grupe ide na Francuze u 1/16, drugi na Brazil/Maroko. Bolje što su izgubili.Kako bre pobednik ide na drugog pobednika grupe?
Saturday at 22:102 days Just now, Tsai said:Kako bre pobednik ide na drugog pobednika grupe?Ima i 1/32 pre toga. Zato može.Lupam gluposti Edited Saturday at 22:172 days by Nevernik
Saturday at 22:132 days 2 minutes ago, Tsai said:Kako bre pobednik ide na drugog pobednika grupe?https://www.fifa.com/en/tournaments/mens/worldcup/canadamexicousa2026/articles/match-schedule-fixtures-results-teams-stadiumsU drugom kolu eliminacija, igraju Nemci i Francuzi, ako budu prvi u svojim grupama...