Friday at 20:303 days Author 1 minute ago, aram said:čist penal za australijumoglo je da se svira, al da igraju protiv paragvaja
Friday at 20:373 days dobar je bio pad......može ovaj lik, kad već nije za fudbal, da proba u Holivudu. za početak neke sporedne uloge, lik koji bude pokošen metkom npr......dosta je uverljivo to bilo
Friday at 20:403 days 5 minutes ago, 189- said:kako ono nije bio penal nek mi neko objasni Deluje da nije bilo namere, prosto nespretno trčanje i kontakt dva igrača. Naravno, Amer je odgovorniji za ovaj sudar, ali bilo bi prestrogo za ovo suditi penal. Da je upućen centaršut ka ovom igraču koji je oboren, ili da je postojala očigledna namera da se on sruši, tu bi već bilo elemenata za penal. Mada je generalno tendencija suđenja da napadač dobija jako malo beneficija ako lopta nije u priči.
Friday at 20:433 days 4 minutes ago, Ted said:dobar je bio pad......može ovaj lik, kad već nije za fudbal, da proba u Holivudu. za početak neke sporedne uloge, lik koji bude pokošen metkom npr......dosta je uverljivo to biloMa kako da ne, gurnuo ga lik sa obe ruke.Inače, seoski fudbal se igra, jebe mi se i za jedne i za druga.
Friday at 20:463 days 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Deluje da nije bilo namere, prosto nespretno trčanje i kontakt dva igrača. Naravno, Amer je odgovorniji za ovaj sudar, ali bilo bi prestrogo za ovo suditi penal. Da je upućen centaršut ka ovom igraču koji je oboren, ili da je postojala očigledna namera da se on sruši, tu bi već bilo elemenata za penal. Mada je generalno tendencija suđenja da napadač dobija jako malo beneficija ako lopta nije u priči.to sto nije bilo namere ne znaci da nije faul. i ne bih gazenje po gleznju nazivao 'sudarom'.
Friday at 20:483 days nema tu penalavoleo bih da vidim Amere protiv neke ozbiljne reprenzetacije......ovi Oziji su vrlo skromni, plus padavičari. sad će verovatno da kukaju kako im nije svirano 16 penala i šta sve ne. ali to se sve uklapa u tu vrstu mentaliteta, ono, igraćemo fudbal ako baš ništa drugo ne prođe......JLS je obećana liga za većinu tih likova, Javor, Lučani i tako to
Friday at 20:483 days 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Australci se valjaju kao devojčice. Mislio sam da su malo tougher nacijaTu samo Margo Robi vredi.I Nik Kejv malo.