23 hours ago23 hr 1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:Idu mi na jaja ovi Švajcarci, skroz besmislena reprezentacija, čemu služe osim da se iživljavaju na sirotinji i ne urade nikad ništa.Bukvalno Berdih svetskog fudbala
23 hours ago23 hr Svajcarska je dosadna reprezentacija ali su bolji od BiH. Mi se lozimo na BiH jer su “nasi”, ali nista osim lozenja nisu pokazali. I sada se raspadaju prilocno ruzno.
23 hours ago23 hr Evropljani ubedljivo najsmarackije tekme igrajuAfrikanci, konkakafovci i azijati prste jebeno
23 hours ago23 hr loša je Bosna......izgledaju kao skromnija reprezentacija od Srbije. od Hrvatske svakako ali i od Slovenije. njima je očigledno plasman na SP, sam po sebi, ogoroman uspehmeni nije jasno kako su izbacili Italiju, koja je kvalitetnija od njih, po svim parametrima, deset puta.......kakav je to epski fejl bio
23 hours ago23 hr Nije merodavno sa 10 igraca, primio bi ga i BrazilLjudi zaboravljaju da Svajcarska uvek prolazi grupu, a cesto i izbace neke favorite u nokaut fazi (Francuze).