23 hours ago23 hr 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ali ne slažem se da je Švajcarska dosadna reprezentacija. Za razliku od Poljski, Češki i ostalih repki sličnog kvaliteta, igraju ubedljivo najpozitivniji fudbal, bez bunkerisanja, nezavisno od protivnikaDosadni su, brate + protežirani maksimalno...uvek ih smeste u neku laku grupu, uvek im gledaju kroz prste (penal nad Mitrovićem, ovaj poslednji penal protiv BiH je bio onako, na granici), uvek im sudi neki Oto fon Huberštajn jer su tamo (zašto?) fudbalske organizacije...nek se nose, jedva čekam da ih vidim kako skidaju gaće pred nekim jačim. Edited 22 hours ago22 hr by Rudolf Pingvinoglu
22 hours ago22 hr StreamableWatch 0-02-05-e7e8b277b35db17ccc1c75e2234bc0471cf3e65938a...Watch "0-02-05-e7e8b277b35db17ccc1c75e2234bc0471cf3e65938a4ed075eb5033d3f6e84ce_2e697368a38f469c" on Streamable.
22 hours ago22 hr Just now, Kampokei said:Sta je znacilo ono Dzakino gestikuliranje posle gola?Uobičajeno šabanisanje. Opet kažem, ponavljam, sva sreća ona mala nakaza nije otišla, preselo bi nam prvenstvo da njega moramo da gledamo.
22 hours ago22 hr Just now, Kampokei said:Sta je znacilo ono Dzakino gestikuliranje posle gola?sigurno neka šabanija......u pitanju je težak primitivac
22 hours ago22 hr 5 minutes ago, Kampokei said:Sta je znacilo ono Dzakino gestikuliranje posle gola?Poruka švajcarskim novinarima koji su ga kritikovali, fazon "ajde sad pričajte još"
22 hours ago22 hr 4 minutes ago, Kampokei said:Sta je znacilo ono Dzakino gestikuliranje posle gola?Klasična gestikulacija kad navijači puno pričaju i negativno komentarišu nekoga. Neke igrače to motiviše pa im uzvrate ovakvom proslavom. Samo ne znam da li se obraćao svojim ili protivničkim navijačima
22 hours ago22 hr 18 minutes ago, Valk said:Uobičajeno šabanisanje. Opet kažem, ponavljam, sva sreća ona mala nakaza nije otišla, preselo bi nam prvenstvo da njega moramo da gledamo.E da, šta je sa njim? Navikao sam na njih dvojicu, ovako mi prazno.
22 hours ago22 hr Jesu kulovi i Dzaka i Saciri, ali su dobri igraci. Ako se ignorisu simulacije sa dvoglavim orlom isl. primitivizmi, zanimljivo ih je bilo gledati kako igraju fudbal, narocito u EPL.
22 hours ago22 hr Nemoj da me banujete zbog generalizacije 26 minutes ago, 189- said:sve u svemu 1 kolosalni sabanKao i vecina igraca koja je ili poreklo vodi sa tog podrucja. ( A poznajem iz od beton do Bundeslige, u svim uzrastima)