23 hours ago23 hr na sledećem SP očekujem duel Istočni Timor - Južna Osetija......ako može na otvaranju, moliću lepo
23 hours ago23 hr Ako je telekom ustupio opet prava na prenos federalnoj tv, mislim da ce traziti da se plati duplo
22 hours ago22 hr Ovi Svajcarci samo protiv nas umeju. Drugo gledam samo ako padne neki gol. Jedan dosadni mec je previse, no ovde bas nisam ocekivao taktiziranje. I posle se neko pita zasto je fudbal nepopularan, u pojedinim zemljama.
22 hours ago22 hr 2 minutes ago, sasha said:Švajcarci mnogo gore izgledaju na prvenstvu kad mi ne učestvujemonemaju koga da trpaju
22 hours ago22 hr Just now, sasha said:Švajcarci mnogo gore izgledaju na prvenstvu kad mi ne učestvujemoTo je zato što smo mi evropski Brazil, protiv nas samo maksimum pomaže.
22 hours ago22 hr e jbg.....ovo još gore smaranje od onoga na otvaranju sa Mexicom i JAR-omočekivao sam više da vidim od Švajcaraca, oni jesu ozbiljna ekipa i imaju kontinuitet učešća na velikim takmičenjima. mada umeju da baguju opasno. jel njih beše Portugal počistio tipa 6-1 na prethodnom SP?
22 hours ago22 hr Ili prevedeno: naša reprezentacija ima tu supermoč da svakoh protivnika čini boljim nego što jeste.
22 hours ago22 hr Ове Швајцарце је Пиксе рутинирао у лиги нација кад је стварно било битно, а не по тим неким светским првенствима..
22 hours ago22 hr 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Džaka crta po terenu, ali igra sa indijancimaKolasinac je trebao da sutira a ne da gleda u crtaca. Volim Djeku ali ne moze. Inace BiH jedna od slabijih reprezentacija na prvenstvu.