Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Švajcarska - Bosna 18. jun 21:00 Inglewood, LA

kutak za prognozu 12 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

• 🇨🇭
      50%
    • 🇧🇦
      41%
    • 🤝🏻
      8%

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/18/26 at 19:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, sasha said:

U rs dresovi švajcarske

To bi trebalo da je svakom srpskom ljubitelju fudbala najmrskija fudbalska reprezentacija iz više razloga, ali ne bi me čudilo da ima i budala koji će navijati za Švajcarsku večeras, tužno je koliko su neki od ljudi tamo zatrovani i zaostali u razmišljanjima, mada će biti sigurno i ljudi koji će navijati za BiH. Ali tragična je pozicija tih Srba u Bosni, mada nije da nisu doprinijeli tome i sami, rijedak talenat za mazohizam, uz sve traume matice nose i neke svoje specifične.

• Replies 143
  • Views 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Jbt tek 30 minuta

• Švajcarci mnogo gore izgledaju na prvenstvu kad mi ne učestvujemo

• Streamable Watch 0-02-05-e7e8b277b35db17ccc1c75e2234bc0471cf3e65938a... Watch "0-02-05-e7e8b277b35db17ccc1c75e2234bc0471cf3e65938a4ed075eb5033d3f6e84ce_2e697368a38f469c" on Streamable.

Posted Images

Ajmo komšije!

Репрезентација федерације у дресовима као да их су дизајнирани за Радничко Спортске игре Неум 1984-те за тим Железаре Зе’нце. Швајцарски и Португалски исти. Брука за Пуму.

Kapiram da i srpsku reprezentaciju zoveš "Reprezentacija Uže Srbije bez KiM" pošto u njoj ne igraju igrači sa Kosova.

Ne znam što bi nam Švica bila mrska, što su školovali Krstajine i Ćacijeve pulene? Plus veliki majstor Granit Džaka i generalno seksi fudbal koji preferiraju. Jbt izbacili su onu Francusku na EP 2021, potpuno zasluženo

• Author

bosanski dres top, kao onaj yu dres na južnoameričkoj turneji po ukidanju ničim izazvanih sankcija

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ne znam što bi nam Švica bila mrska, što su školovali Krstajine i Ćacijeve pulene? Plus veliki majstor Granit Džaka i generalno seksi fudbal koji preferiraju. Jbt izbacili su onu Francusku na EP 2021, potpuno zasluženo

Pa generalno smo sa njima redovno igrali neke užas za gledanje utakmice, dok su nas šamarali smo kao i navijali za naše, nije to bio taj megaćaćizam već hajp poslije Portugala, uvijek su to bile utakimce na nož pune nekakvih orlova od prstiju itd, kapiram da srbendama to više smeta, meni su generalno jedna ekipa bez ikakve privlačnosti plus su realno provokatori bili.

Ajmo Zmajevi!

Nadam se da ću uspeti da pogledam nešto. Deca na odmoru su uber intenzivna.

Memić centrira u stilu ajmo Milivoja Ćirkovića.

ja bih se fokusirao isključivo na fudbal.

beli su mi u ovih prvih desetak minuta prilično zbunjeni, neorganizovani. valjda će biti bolje.

Edited by đorđe geprat

Hajdrejsn brejk su uveli zbog ove utakmice. Straja kaze nema uzbudjenja u prvih 7 minuta, imao sam utisak da se igra sedmi minut nadoknade

4 minutes ago, đorđe geprat said:

ja bih se fokusirao isključivo na fudbal.

beli su miu ovih prvih desetak minuta prilično zbunjeni, neorganizovani. valjda će biti bolje.

tako igraju, ne mogu oni da se nadigravaju sa Švajcarskom

probaće neki prekid ili kontru ali pre svega da odbrane nerešeno pa na penale protiv Katara da obezbede prolaz

• Author

ovima može komotno da se računa pauza za hidrataciju kao poluvreme

lučani kruševac za bogatune

jezivi su

Slaba Bosna

Nastavnice, jel mogu da pijem vodu.hihi