June 15Jun 15 Bila je priča i za prošla takmičenja, to jeste njihova (jedna od) regularnih boja...Na kraju krajeva i oni švajcarski dresovi beli sa "radioaktivnom" zelenom...
June 15Jun 15 1 hour ago, Filozof manijak said:Dočim plava boja baš ima veze s Japanom 56 minutes ago, Papovac said:pa i to je logicnije, nego plave.Ostrvska zemlja jbt, plavetnilo mora ih okružuje sa svih strana.Doduše više je okeansko mrko zelenilo, ali nema veze, kod njih je tradicionalno bila ista reč za obe boje.
June 15Jun 15 Ali to opet nema veze sa bojom dresova, kao što je Kampokei gore naveo.Trebalo bi da se uvede pravilo, boja dresa mora sadržati boje zastave države, i a u kjurac.Na kraju će neko furati drečave ružičaste dresove jer eto, boja zore u proleće.
June 15Jun 15 23 minutes ago, Weenie Pooh said:Kakav si autoritarijanac, Filozofe Nisam, samo sam formalista kad su ovakve stvari u pitanju.Jednostavno mi se kenja od tih izmišljotina i izuzetaka.42 minutes ago, levi said:kod Italije i Holandije bi bila teška tranzicija na to praviloSudeći po reakcijama sinoć na holandske dresove, verujem da bi mnogi podržali taj moj predlog.
June 16Jun 16 japanski Ronaldo, na kraju je iskukao da mu se upiše gol It's hilarious how, from the moment the goal was scored until the next kickoff, Kamada kept appealing that it was my goal the whole time. Even went out of his way to tell the referee, lol.https://x.com/ketchup_kawai/status/2066383281994829827