June 9Jun 9 Joakim Klement nemački ekonomista i analitičar koji je predvideo osvajače ‘14, ‘18 i ‘22 za ovo prvenstvo je prognozirao da Holanđani osvajaju titulu(dobijaju Portugalce u finalu)pa da vidimo
June 14Jun 14 Kuman jebeni, koliko ga puta recikliraju već.Mislim da je greška što ne brani Roefs, Verbrugen je verovatno najlošiji golman PL. Roefs je imao odličnu sezonu u Sanderlendu.
June 14Jun 14 Ali, holandska himna:".. španskom kralju dao sam dozivotnu odanost" 😀'ajmo, Dačovi!! Vilim Nassauski, potomak nizozemske i drevne loze, posvećujem večnu veru ovoj svojoj zemlji. Ja sam princ, neustrašiv, Orangeski, večno slobodan, španskom kralju dao sam doživotnu odanost.
June 14Jun 14 Malen je krilni igrač koji igra špica.Možda logičnije protiv krhkih Japanaca bilo da počne Brobbey, koji je verovatno među najsnažnijim špicevima u Evropi, a nije puno ni spor.
June 14Jun 14 10 minutes ago, destiny said:Ali, holandska himna:".. španskom kralju dao sam dozivotnu odanost"😀'ajmo, Dačovi!!Vilim Nassauski, potomak nizozemske i drevne loze, posvećujem večnu veru ovoj svojoj zemlji. Ja sam princ, neustrašiv, Orangeski, večno slobodan, španskom kralju dao sam doživotnu odanost. Molim da se ponasas u skladu sa himnom