June 14Jun 14 5 minutes ago, radisa said:ovo je najbolja tekma do sad... I to ubedljivo najbolja...Ili poluvreme, s obzirom da je prvo bilo zatišje...
June 15Jun 15 Standardni japanski big dick energyRekoh neki dan, nema zajebavanja s njima Mada moguce da se okliznu protiv druge dve ekipe, kao prosli put protiv CRCNemam predstavu kakvi su SWE i TUN, ako su guzicari ovde moze da se desi da sve 4 momcadi imaju po 4 boda Edited June 15Jun 15 by Ratamahatta
June 15Jun 15 Nisam gledao utakmicu, dok sam čitao temu mislio sam da preterujete oko dresova Holanđana. A onda sam pustio hajlajce na YT Oba gola Japanaca idu na dušu holandskog golmana, ne smeju da se primaju onakvi golovi na SP.
June 15Jun 15 1 hour ago, Papovac said:postoji li neko razumno objasnjenje, zasto japanci nose plave dresove?A kakve da nose, bele sa velikim crvenim tufnama?
June 15Jun 15 Dočim plava boja baš ima veze s Japanom mogli su imati skroz bele dresove, dodmorimo malo oči od vrištećih Holandeza Edited June 15Jun 15 by Filozof manijak
June 15Jun 15 Kaze Wikipedia da su dresovi plavi iz sujeverja. Tridesetih godina su imali dobre rezultate sa plavim dresovima (sto je izvorno boja studenata Tokijskog univerziteta), a kasnije su sa crvenim imali neke neuspehe. Zapravo, ovo me podseca na nas skorasnji prelazak sa crvene na plavu boju.Zasto Slovenija ima zelene? Planine?
June 15Jun 15 13 minutes ago, Weenie Pooh said:A kakve da nose, bele sa velikim crvenim tufnama?pa i to je logicnije, nego plave.