Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Holandija - Japan 14. jun 22:00 Arlington

kutak za prognozu 13 members have voted

1. 1. kutak za prognozu

• 🇳🇱
      46%
    • 🇯🇵
      53%
    • 0%
      0

This poll is closed to new votes

Poll closed on 06/14/26 at 20:00

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

19 minutes ago, 189- said:

e ovo ce biti utakmica za sve sladokurce. 4-4 na kraju

Za sad deluje da će biti 0-0... Oprezni i jedni i drugi...

• Replies 82
  • Views 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• papapavle
    papapavle

Meni već nekoliko piksela progorelo, a nije još ni prvo pojilovreme.

• radisa
    radisa

ovo je najbolja tekma do sad... I to ubedljivo najbolja...

• Veli presto da prati sport Pocne svetsko, sraso s televizorom

Posted Images

17 minutes ago, 189- said:

jebemti ove dreseve moram namestati kontrast na tvu

Meni već nekoliko piksela progorelo, a nije još ni prvo pojilovreme.

Sa ovom narandzastom je jos bolnije gledati gakpa kako pokusava da namesti loptu na desnu nogu i sutira u golmanovu levu stranu.

4 minutes ago, papapavle said:

pojilovreme.

ziga

Nek upišu remi odma, ne moraju ni da se vraćaju posle pojila na teren...

Japančići

Imam teoriju da je Holandija od 2010. na ovamo najruznija ekipa za pogledati - tvrdi, mogu sa svakima, ne mogu da osvoje ni u snu, ne daju se, ne srljaju, drze lopte, a ne znaju puno kao Spanci da je motaju, i tako bi sve po malo a nisu nigde i sve u svemu jedan kurac veliki da je Kjurasao npr. interesantniji da moram da biram da iskuliram uz tv i pivo

Gakpo isuse idealan za Totenhem

• Author
6 minutes ago, JohnnyD said:

Imam teoriju da je Holandija od 2010. na ovamo najruznija ekipa za pogledati - tvrdi, mogu sa svakima, ne mogu da osvoje ni u snu, ne daju se, ne srljaju, drze lopte, a ne znaju puno kao Spanci da je motaju, i tako bi sve po malo a nisu nigde i sve u svemu jedan kurac veliki da je Kjurasao npr. interesantniji da moram da biram da iskuliram uz tv i pivo

👏🏻

Čitam vaše kukanje na dresove i sad mi je lakše, uplaših se da mi riknjava TV. Sve sem krupnog plana na igrače HOL je bol za oko.

Dosada kao takva, valjda u drugom malo dodaju gas.

5 minutes ago, Lancia said:

Gakpo isuse idealan za Totenhem

inshallah

12 minutes ago, JohnnyD said:

Poslednji veliki holandski igraci su Persi i Roben. Posle njih sve je konfekcija.

11 minutes ago, JohnnyD said:

Fali im kreativni deo ekipe vec duze vreme. Evo sad su imali priliku da povedu na SP Kees Smita i cvrc. Cudi me, Kuman je na keca uveo Pedrija u prvi tim Barse.

9 minutes ago, John Coltrane said:

Čitam vaše kukanje na dresove i sad mi je lakše, uplaših se da mi riknjava TV. Sve sem krupnog plana na igrače HOL je bol za oko.

Dosada kao takva, valjda u drugom malo dodaju gas.

upravo. pomislih da nešto nije u redu sa televizorom.

inače, holanđani su kurcusvir.

neko napisa za brazilce da se kafu i karlos , fudbalski mrtvi, okreću u grobu gledajući mučenike u žutom pa mislim da se isto tako oseće stvarno mrtvi krojf.

napred plavi.

Do sezdedetih, Holandjani su igrali bljaks fudbal. A onda su se pojavili Ajaks sa Krojfom i zaigrali potpuno novu igru - totalni fudbal i osvojili srca ljubitelja ovog sporta sitom sveta. Iz generacije u generaciju proizvodili su vrhunske igrace i igrali dopadljiv napadacki fudbal. Istrosili su se i sada su u dekadentnoj fazi. Ponovo igraju bljaks.