June 14Jun 14 19 minutes ago, 189- said:e ovo ce biti utakmica za sve sladokurce. 4-4 na krajuZa sad deluje da će biti 0-0... Oprezni i jedni i drugi...
June 14Jun 14 17 minutes ago, 189- said:jebemti ove dreseve moram namestati kontrast na tvuMeni već nekoliko piksela progorelo, a nije još ni prvo pojilovreme.
June 14Jun 14 Sa ovom narandzastom je jos bolnije gledati gakpa kako pokusava da namesti loptu na desnu nogu i sutira u golmanovu levu stranu.
June 14Jun 14 Imam teoriju da je Holandija od 2010. na ovamo najruznija ekipa za pogledati - tvrdi, mogu sa svakima, ne mogu da osvoje ni u snu, ne daju se, ne srljaju, drze lopte, a ne znaju puno kao Spanci da je motaju, i tako bi sve po malo a nisu nigde i sve u svemu jedan kurac veliki da je Kjurasao npr. interesantniji da moram da biram da iskuliram uz tv i pivo
June 14Jun 14 Author 6 minutes ago, JohnnyD said:Imam teoriju da je Holandija od 2010. na ovamo najruznija ekipa za pogledati - tvrdi, mogu sa svakima, ne mogu da osvoje ni u snu, ne daju se, ne srljaju, drze lopte, a ne znaju puno kao Spanci da je motaju, i tako bi sve po malo a nisu nigde i sve u svemu jedan kurac veliki da je Kjurasao npr. interesantniji da moram da biram da iskuliram uz tv i pivo👏🏻
June 14Jun 14 Čitam vaše kukanje na dresove i sad mi je lakše, uplaših se da mi riknjava TV. Sve sem krupnog plana na igrače HOL je bol za oko. Dosada kao takva, valjda u drugom malo dodaju gas.
June 14Jun 14 12 minutes ago, JohnnyD said:Imam teoriju da je Holandija od 2010. na ovamo najruznija ekipa za pogledati - tvrdi, mogu sa svakima, ne mogu da osvoje ni u snu, ne daju se, ne srljaju, drze lopte, a ne znaju puno kao Spanci da je motaju, i tako bi sve po malo a nisu nigde i sve u svemu jedan kurac veliki da je Kjurasao npr. interesantniji da moram da biram da iskuliram uz tv i pivoPoslednji veliki holandski igraci su Persi i Roben. Posle njih sve je konfekcija.
June 14Jun 14 11 minutes ago, JohnnyD said:Imam teoriju da je Holandija od 2010. na ovamo najruznija ekipa za pogledati - tvrdi, mogu sa svakima, ne mogu da osvoje ni u snu, ne daju se, ne srljaju, drze lopte, a ne znaju puno kao Spanci da je motaju, i tako bi sve po malo a nisu nigde i sve u svemu jedan kurac veliki da je Kjurasao npr. interesantniji da moram da biram da iskuliram uz tv i pivoFali im kreativni deo ekipe vec duze vreme. Evo sad su imali priliku da povedu na SP Kees Smita i cvrc. Cudi me, Kuman je na keca uveo Pedrija u prvi tim Barse.
June 14Jun 14 9 minutes ago, John Coltrane said:Čitam vaše kukanje na dresove i sad mi je lakše, uplaših se da mi riknjava TV. Sve sem krupnog plana na igrače HOL je bol za oko.Dosada kao takva, valjda u drugom malo dodaju gas.upravo. pomislih da nešto nije u redu sa televizorom. inače, holanđani su kurcusvir. neko napisa za brazilce da se kafu i karlos , fudbalski mrtvi, okreću u grobu gledajući mučenike u žutom pa mislim da se isto tako oseće stvarno mrtvi krojf.napred plavi.
June 14Jun 14 Do sezdedetih, Holandjani su igrali bljaks fudbal. A onda su se pojavili Ajaks sa Krojfom i zaigrali potpuno novu igru - totalni fudbal i osvojili srca ljubitelja ovog sporta sitom sveta. Iz generacije u generaciju proizvodili su vrhunske igrace i igrali dopadljiv napadacki fudbal. Istrosili su se i sada su u dekadentnoj fazi. Ponovo igraju bljaks.