Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spiskovi, sastavi, izostanci

Featured Replies

španija i francuska za korak iznad argentine, portugalije i engleza. posle idu holandezi, nemci i brazilci

• Replies 86
  • Views 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• papapavle
    papapavle

Ovi generički kezovi, ko AI da ih je štancovao... Nekad bili svi kao utekli iz Zabele...

• https://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2026/jun/04/world-cup-2026-complete-player-guide

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Izašao je i papirni vodič, podsetio me na neka prošla vremena. Ima baš taj šmek, a i ne izgleda loše, dapače. Pročitao sam trećinu, i osim za prve dve grupe gde se lik koji je pisao malo koristio AI p

Posted Images

3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jebeni Wout Weghorst lolol

Poseduje golotinje svih nizozemskih selektora

Najjaca scena koju sam ikada video na letovanju - neki lik nosi Sportingov dres Rikija van Volfsvinkela jedno 5 godina nakon sto je otiso odatle

In other news - jbt igraju vec uveliko i deca igraca kojih se secam sa prethodnih SP-ova, Klaudio Rejna iskido WC 2002

Jebem ti sve

45 minutes ago, Ratamahatta said:

Najjaca scena koju sam ikada video na letovanju - neki lik nosi Sportingov dres Rikija van Volfsvinkela jedno 5 godina nakon sto je otiso odatle

In other news - jbt igraju vec uveliko i deca igraca kojih se secam sa prethodnih SP-ova, Klaudio Rejna iskido WC 2002

Jebem ti sve

Gledajmo to s vedrije strane - i naša deca se već klade na utakmice ovih SP-ova s_d Pun krug.

8 hours ago, Ratamahatta said:

jbt igraju vec uveliko i deca igraca

I Klajvert Jr.

Što se tiče rođene dece, moj stariji se bacio na sličice. Album ima mislim 4000 sličica, skupljaće do osmog razreda.

U albumu nema nekih poznatih igrača koji su pozvani u repke npr Nejmara, Kantea..

7 hours ago, Valk said:

I Klajvert Jr.

Što se tiče rođene dece, moj stariji se bacio na sličice. Album ima mislim 4000 sličica, skupljaće do osmog razreda.

U albumu nema nekih poznatih igrača koji su pozvani u repke npr Nejmara, Kantea..

Tačno samo fali "zlatni Nejmar" za koga bi klinci tražili 20 drugih sličica dry

Realno je glupo što ga nema.

9 hours ago, Valk said:

I Klajvert Jr.

ima ih jebeno 980. jbg ima milion reprezentacija. a da ne uplase decu, slicice nisu numerisane kao ranije, svaki tim ima brojeve od 1 do 20. dobro je sto je panini(mislio sam da su izgubili licencuunsure). sranje je sto su slicice manje. ovaj moj ima vec 300 slicica, i samo jednog brazilca. 7 slicica je u kesici.

2 hours ago, Valk said:

Realno je glupo što ga nema.

Nemar

36 minutes ago, kurjak said:

fantom

1 hour ago, Papovac said:

ovaj moj ima vec 300 slicica

Blago vama! Ovaj i kad izvuče duplikate, razdeli okolo drugarima isuse

Pitam pa šta si ti uzeo za uzvrat, kaže ništa.

Ne mogu vjerovat da se Brazil ogrešio o Rišarlisona

4 hours ago, Papovac said:

ima ih jebeno 980. jbg ima milion reprezentacija. a da ne uplase decu, slicice nisu numerisane kao ranije, svaki tim ima brojeve od 1 do 20. dobro je sto je panini(mislio sam da su izgubili licencuunsure). sranje je sto su slicice manje. ovaj moj ima vec 300 slicica, i samo jednog brazilca. 7 slicica je u kesici.

Ко је издавач?

Код Амера уз Рејну и син бившег селектора Берхалтера је дете позвано у репку.

5 hours ago, porucnik vasic said:

Ко је издавач?

Код Амера уз Рејну и син бившег селектора Берхалтера је дете позвано у репку.

17799971170282980627280369179084.jpg