May 27May 27 španija i francuska za korak iznad argentine, portugalije i engleza. posle idu holandezi, nemci i brazilci
May 27May 27 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Jebeni Wout Weghorst Poseduje golotinje svih nizozemskih selektoraNajjaca scena koju sam ikada video na letovanju - neki lik nosi Sportingov dres Rikija van Volfsvinkela jedno 5 godina nakon sto je otiso odatleIn other news - jbt igraju vec uveliko i deca igraca kojih se secam sa prethodnih SP-ova, Klaudio Rejna iskido WC 2002 Jebem ti sve
May 27May 27 45 minutes ago, Ratamahatta said:Najjaca scena koju sam ikada video na letovanju - neki lik nosi Sportingov dres Rikija van Volfsvinkela jedno 5 godina nakon sto je otiso odatleIn other news - jbt igraju vec uveliko i deca igraca kojih se secam sa prethodnih SP-ova, Klaudio Rejna iskido WC 2002Jebem ti sveGledajmo to s vedrije strane - i naša deca se već klade na utakmice ovih SP-ova Pun krug.
May 27May 27 8 hours ago, Ratamahatta said:jbt igraju vec uveliko i deca igracaI Klajvert Jr.Što se tiče rođene dece, moj stariji se bacio na sličice. Album ima mislim 4000 sličica, skupljaće do osmog razreda. U albumu nema nekih poznatih igrača koji su pozvani u repke npr Nejmara, Kantea..
May 28May 28 7 hours ago, Valk said:I Klajvert Jr.Što se tiče rođene dece, moj stariji se bacio na sličice. Album ima mislim 4000 sličica, skupljaće do osmog razreda.U albumu nema nekih poznatih igrača koji su pozvani u repke npr Nejmara, Kantea..Tačno samo fali "zlatni Nejmar" za koga bi klinci tražili 20 drugih sličica
May 28May 28 9 hours ago, Valk said:I Klajvert Jr.Što se tiče rođene dece, moj stariji se bacio na sličice. Album ima mislim 4000 sličica, skupljaće do osmog razreda.U albumu nema nekih poznatih igrača koji su pozvani u repke npr Nejmara, Kantea..ima ih jebeno 980. jbg ima milion reprezentacija. a da ne uplase decu, slicice nisu numerisane kao ranije, svaki tim ima brojeve od 1 do 20. dobro je sto je panini(mislio sam da su izgubili licencu). sranje je sto su slicice manje. ovaj moj ima vec 300 slicica, i samo jednog brazilca. 7 slicica je u kesici.
May 28May 28 1 hour ago, Papovac said:ovaj moj ima vec 300 slicicaBlago vama! Ovaj i kad izvuče duplikate, razdeli okolo drugarima Pitam pa šta si ti uzeo za uzvrat, kaže ništa.
May 28May 28 4 hours ago, Papovac said:ima ih jebeno 980. jbg ima milion reprezentacija. a da ne uplase decu, slicice nisu numerisane kao ranije, svaki tim ima brojeve od 1 do 20. dobro je sto je panini(mislio sam da su izgubili licencu). sranje je sto su slicice manje. ovaj moj ima vec 300 slicica, i samo jednog brazilca. 7 slicica je u kesici.Ко је издавач?Код Амера уз Рејну и син бившег селектора Берхалтера је дете позвано у репку.
May 28May 28 5 hours ago, porucnik vasic said:Ко је издавач?Код Амера уз Рејну и син бившег селектора Берхалтера је дете позвано у репку.