May 26May 26 Ako me se pita, na papiru I svakakoFrancuskaEngleskaPortugalTek onda Spanija. Prosto Rodri I Fabian Ruiz nisu isti igraci kao na Evropskom I ova Barcina klincurija tesko da to moze nadoknaditi. Ali moguce da gresim
May 26May 26 On 22. 5. 2026. at 15:54, copkillah said:Trenta spičila karma (ne zbog odlaska kao takvog, već zbog načina na koji je otišao). Da mu je neko pre godinu dana rekao kako će da izgleda kraj sledeće sezone, verovatno bi mislio da je taj neko lud. Šteta jbg.Par baš čudnih odluka, ne znam uopšte šta da očekujem od njih.Ja procito Ivan Tonev jebote gledam sta koji kurac kakvo je ovo vreme doslo da vode bugarina na mundijal
May 26May 26 Joao Felix je jedna od najvecih prevara u istoriji fudbala, u rangu negde s Fernandom Gagom, Renato Sancesom ili Patom i takvimaJaki su na papiru u picku materinu, ali bilo je tako i u Kataru pa su delovali kao smezuran kurac, pogotovo ovi iz PL, da Bruno Fernandes i Bernardo Silva na vas se misliNe znam koliko su uigrani i zajebani svabovi, Brazil mi je nekako meh ali trener je cacaMislim da su Spanija i Francuska najjace na papiru, vidicemo sta ce bitiMogli bi mozda i neki Nizozemci/Belgijanci da naprave picvajz iz drugog plana sad kad nisu u spotlightuPajsad kad opet decki odu bar do polufinala pa opet bude Zli Gli protiv svijeta Edited May 26May 26 by Ratamahatta
May 26May 26 Portugal je nikad jaci. Uvek su imali par rupcaga u timu iliti nekog potkapacitiranog NunoGomesa TiagoMendesa pored Ronalda, ali sad je tu bukvalno 9-10 igraca Sitija/PSGa a sredina terena strasna (ono sto je preko deceniju okupirao muceni Mutinjo) Edited May 26May 26 by dillinger
May 26May 26 Skinuli su se narodu s kurca u klupskom fudbalu, sad Mesi i Penaldo uzurpiraju repstativni
May 27May 27 On 20. 5. 2026. at 10:49, goofs said:uh, taj prvi je bio bas sramotan izbor, nit su osvojili, nit igrali nesto spektakularno na turniru, ni on ni argentina. no nebitno.a ko je trebao da bude mvp umesto njega?
May 27May 27 po meni je spanija prvi favorit, nije ni previse bitno ko je tu i ko nije. igrali su najbolje u poslednjih par godina, bar koliko sam ja ispratio.
May 27May 27 +1Imaju sistem a i samo jedna titula je malo koliko su jaki u poslednjih 15-ak godina.Nemci mi nešto ne ulivaju poverenje Edited May 27May 27 by sasha
May 27May 27 po imenima ok sastav amerikanaca, ali vec duze vreme igraju ko kurac. nije ni pochettino pomogao.holandija ima dobru ekipu, defanzivca deluje najjaci deo. inace neki lik koji je tacno predvideo pobednika prethodna tri prvenstva ima njih kao sampione.