Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spiskovi, sastavi, izostanci

Featured Replies

Francuzi prvi favorit prvenstva,brutalan sastav

• Replies 86
  • Views 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• papapavle
    papapavle

Ovi generički kezovi, ko AI da ih je štancovao... Nekad bili svi kao utekli iz Zabele...

• https://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2026/jun/04/world-cup-2026-complete-player-guide

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Izašao je i papirni vodič, podsetio me na neka prošla vremena. Ima baš taj šmek, a i ne izgleda loše, dapače. Pročitao sam trećinu, i osim za prve dve grupe gde se lik koji je pisao malo koristio AI p

Posted Images

Ako me se pita, na papiru I svakako

1. Francuska

2. Engleska

3. Portugal

Tek onda Spanija. Prosto Rodri I Fabian Ruiz nisu isti igraci kao na Evropskom I ova Barcina klincurija tesko da to moze nadoknaditi. Ali moguce da gresim

Gaucosi pre svih,osim Francuza

On 22. 5. 2026. at 15:54, copkillah said:

Trenta spičila karma (ne zbog odlaska kao takvog, već zbog načina na koji je otišao). Da mu je neko pre godinu dana rekao kako će da izgleda kraj sledeće sezone, verovatno bi mislio da je taj neko lud. Šteta jbg.

Par baš čudnih odluka, ne znam uopšte šta da očekujem od njih.

Ja procito Ivan Tonev jebote gledam sta koji kurac kakvo je ovo vreme doslo da vode bugarina na mundijal

Joao Felix je jedna od najvecih prevara u istoriji fudbala, u rangu negde s Fernandom Gagom, Renato Sancesom ili Patom i takvima

Jaki su na papiru u picku materinu, ali bilo je tako i u Kataru pa su delovali kao smezuran kurac, pogotovo ovi iz PL, da Bruno Fernandes i Bernardo Silva na vas se misli

Ne znam koliko su uigrani i zajebani svabovi, Brazil mi je nekako meh ali trener je caca

Mislim da su Spanija i Francuska najjace na papiru, vidicemo sta ce biti

Mogli bi mozda i neki Nizozemci/Belgijanci da naprave picvajz iz drugog plana sad kad nisu u spotlightu

Pajsad kad opet decki odu bar do polufinala pa opet bude Zli Gli protiv svijeta

Edited by Ratamahatta

Ne verujem da Belgija može iđe, prošlo je njihovo

Sad mozda i razgovaraju medjusobno, to pomaze

Portugal je nikad jaci. Uvek su imali par rupcaga u timu iliti nekog potkapacitiranog NunoGomesa TiagoMendesa pored Ronalda, ali sad je tu bukvalno 9-10 igraca Sitija/PSGa a sredina terena strasna (ono sto je preko deceniju okupirao muceni Mutinjo)

Edited by dillinger

Skinuli su se narodu s kurca u klupskom fudbalu, sad Mesi i Penaldo uzurpiraju repstativni

On 20. 5. 2026. at 10:49, goofs said:

uh, taj prvi je bio bas sramotan izbor, nit su osvojili, nit igrali nesto spektakularno na turniru, ni on ni argentina. no nebitno.

a ko je trebao da bude mvp umesto njega?

Maskerano je iskido taj turnir, ja bi dao njemu

po meni je spanija prvi favorit, nije ni previse bitno ko je tu i ko nije. igrali su najbolje u poslednjih par godina, bar koliko sam ja ispratio.

+1

Imaju sistem a i samo jedna titula je malo koliko su jaki u poslednjih 15-ak godina.

Nemci mi nešto ne ulivaju poverenje

Edited by sasha

HJRXR-qWUAAwhXT?format=jpg&name=smallHJU0ZDxXcAI-FfH?format=jpg&name=small

po imenima ok sastav amerikanaca, ali vec duze vreme igraju ko kurac. nije ni pochettino pomogao.

holandija ima dobru ekipu, defanzivca deluje najjaci deo. inace neki lik koji je tacno predvideo pobednika prethodna tri prvenstva ima njih kao sampione.

Jebeni Wout Weghorst lolol

Poseduje golotinje svih nizozemskih selektora