Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spiskovi, sastavi, izostanci

Featured Replies

Fermin Lopez povredio stopalo, ide na operaciju i adios SP. Veliki peh za njega i za Spaniju.

• Replies 86
  • Views 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• papapavle
    papapavle

Ovi generički kezovi, ko AI da ih je štancovao... Nekad bili svi kao utekli iz Zabele...

• https://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2026/jun/04/world-cup-2026-complete-player-guide

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Izašao je i papirni vodič, podsetio me na neka prošla vremena. Ima baš taj šmek, a i ne izgleda loše, dapače. Pročitao sam trećinu, i osim za prve dve grupe gde se lik koji je pisao malo koristio AI p

Posted Images

3e6wkrq4432h1.jpeg?width=614&auto=webp&s

ako Portugal kojim ludilom osvoji SP, hoćel Kristinin legasi prerasti Lesijev legasi?

pitam za legasija

1 hour ago, goofs said:

ako Portugal kojim ludilom osvoji SP, hoćel Kristinin legasi prerasti Lesijev legasi?

pitam za legasija

Hoće. Mesi ima Copa America, ali EURO je realno jače takmičenje od tog.

Nego, ja pre dve godine platih 400 evra dve karte za Srbija - Danska na EP u Nemačkoj gotovo do terena. Ove američke cene su sumanute.

2 hours ago, goofs said:

meni se nesto danas vrzmalo da portugal moze da osvoji. mislim da imaju najdominantniju sredinu, uz spance

2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

meni se nesto danas vrzmalo da portugal moze da osvoji. mislim da imaju najdominantniju sredinu, uz spance

Oni mogu da budu ozbiljni samo u meri u kojoj mogu da splove Kristijana i njegov ego.

Ako mu se budu sklanjali svuda i u svakoj prilici, dzaba sve

11 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

dobar je Portugal, zato i pitam.

ima smisla ono sto napadaj kaze, no s druge strane, Mesi je u Kataru bio ful protagonista, na kraju i najbolj igrac prvenstva (mozda i nije, ali ok, u top3). Ronaldo ovo moze da osvoji samo na krilima saigraca, u nekoj pomocnoj ulozi. hocu reci, ako ce on biti najbolji igrac Portugala, nece daleko dogurati.

sto u jednacinu onda stavlja da mesijev WC nema istu protocnost kao ronaldov WC (pun intended)

Messi je dvaput bio world cup mvp

8 hours ago, omiljeni said:

Šta to tačno znači, dobio neku nagradu za najindividualniji učinak u kolektivnom sportu?

argentina-goalkeeper-emiliano-martinez-c

12 hours ago, omiljeni said:

uh, taj prvi je bio bas sramotan izbor, nit su osvojili, nit igrali nesto spektakularno na turniru, ni on ni argentina. no nebitno.

HIoXsa7X0AA1Cjh.jpg

meni ovaj Brazil dodje kao dosta jak dark horse kandidat. ako Anceloti to uspe da lepo poslozi moze da bude svasta. no fali im superstar kojeg su imali svaki put kad su osvajali, Neymar to odavno nije

Ryzjebace Vini Jr svlacionicu, nema nista od njih... fantom

Red je da Klijan uzmi jos jedan, a zasto ne i Tiram i Olise prvi pehar.

Naravno, ako ne oni onda Kristina...

Spanci sa pola snage

1 hour ago, MiddleClass said:

Red je da Arg uzmi jos jedan, a zasto ne i Franko Mastantuono i Niko Paz prvi pehar.

Naravno, ako ne oni onda bar Brazil da ne uzme

Bilo ko sem Engleske i Nemacke.