May 18May 18 Fermin Lopez povredio stopalo, ide na operaciju i adios SP. Veliki peh za njega i za Spaniju.
May 19May 19 ako Portugal kojim ludilom osvoji SP, hoćel Kristinin legasi prerasti Lesijev legasi? pitam za legasija
May 19May 19 1 hour ago, goofs said:ako Portugal kojim ludilom osvoji SP, hoćel Kristinin legasi prerasti Lesijev legasi?pitam za legasijaHoće. Mesi ima Copa America, ali EURO je realno jače takmičenje od tog.Nego, ja pre dve godine platih 400 evra dve karte za Srbija - Danska na EP u Nemačkoj gotovo do terena. Ove američke cene su sumanute.
May 19May 19 2 hours ago, goofs said:ako Portugal kojim ludilom osvoji SP, hoćel Kristinin legasi prerasti Lesijev legasi?meni se nesto danas vrzmalo da portugal moze da osvoji. mislim da imaju najdominantniju sredinu, uz spance
May 19May 19 2 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:meni se nesto danas vrzmalo da portugal moze da osvoji. mislim da imaju najdominantniju sredinu, uz spanceOni mogu da budu ozbiljni samo u meri u kojoj mogu da splove Kristijana i njegov ego. Ako mu se budu sklanjali svuda i u svakoj prilici, dzaba sve
May 19May 19 11 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:meni se nesto danas vrzmalo da portugal moze da osvoji. mislim da imaju najdominantniju sredinu, uz spancedobar je Portugal, zato i pitam.ima smisla ono sto napadaj kaze, no s druge strane, Mesi je u Kataru bio ful protagonista, na kraju i najbolj igrac prvenstva (mozda i nije, ali ok, u top3). Ronaldo ovo moze da osvoji samo na krilima saigraca, u nekoj pomocnoj ulozi. hocu reci, ako ce on biti najbolji igrac Portugala, nece daleko dogurati.sto u jednacinu onda stavlja da mesijev WC nema istu protocnost kao ronaldov WC (pun intended)
May 20May 20 8 hours ago, omiljeni said:Messi je dvaput bio world cup mvpŠta to tačno znači, dobio neku nagradu za najindividualniji učinak u kolektivnom sportu?
May 20May 20 12 hours ago, omiljeni said:Messi je dvaput bio world cup mvpuh, taj prvi je bio bas sramotan izbor, nit su osvojili, nit igrali nesto spektakularno na turniru, ni on ni argentina. no nebitno.meni ovaj Brazil dodje kao dosta jak dark horse kandidat. ako Anceloti to uspe da lepo poslozi moze da bude svasta. no fali im superstar kojeg su imali svaki put kad su osvajali, Neymar to odavno nije
May 20May 20 Red je da Klijan uzmi jos jedan, a zasto ne i Tiram i Olise prvi pehar.Naravno, ako ne oni onda Kristina...
May 20May 20 1 hour ago, MiddleClass said:Red je da Arg uzmi jos jedan, a zasto ne i Franko Mastantuono i Niko Paz prvi pehar.Naravno, ako ne oni onda bar Brazil da ne uzme