May 21May 21 izgleda kod engleza nece biti fodena, palmera, gibbs-whitea, wharton, chalobah, colwilla, maguire, tomori...
May 21May 21 27 minutes ago, 189- said:izgleda kod engleza nece biti fodena, palmera, gibbs-whitea, wharton, chalobah, colwilla, maguire, tomori...A biće Hendersona, Kvanse, Ajvan Tonija, Stonsa, Den Brna itd
May 21May 21 Mislim da je greska nepozivanje Fodena kod Engleza... ajd Palmer manje vise, ali ne znam ko ce tu da igra, a da je brzanjac + tehnicar? Ovi spicevi znaju da daju gol ali su generalno panjevi, izuzev Kejna, Deklan Rajs je verovatno zacementiran, i Saka, ali mislim da ce to biti nedovoljno da se probije neko od ovih jacih timova.
May 22May 22 3 hours ago, 189- said:quansah spence henderson mainoo eze madueke Trenta spičila karma (ne zbog odlaska kao takvog, već zbog načina na koji je otišao). Da mu je neko pre godinu dana rekao kako će da izgleda kraj sledeće sezone, verovatno bi mislio da je taj neko lud. Šteta jbg.Par baš čudnih odluka, ne znam uopšte šta da očekujem od njih.
May 22May 22 Ajvan “suspendovan sam zbog namestanja pa sam pobegao u AlAli” Toni je žešći wtf momenat. Valjda hoće da ima pouzdanog penadziju.
May 24May 24 On 22. 5. 2026. at 15:54, copkillah said:Trenta spičila karma (ne zbog odlaska kao takvog, već zbog načina na koji je otišao). Da mu je neko pre godinu dana rekao kako će da izgleda kraj sledeće sezone, verovatno bi mislio da je taj neko lud. Šteta jbg.Par baš čudnih odluka, ne znam uopšte šta da očekujem od njih.Ne igra li Trent na istoj poziciji kao Reece James koji je realno trenutno puno bolji igrac?Tuhel je valjda negde izjavio da je birao specijaliste, da mu zvezde ne trebaju, da mu trebaju dobri izvodjaci prekida I igraci koji mogu maksimalizovati Kejnov ucinak. Valjda zna sta govori.Ovo je I dalje paklen sastav, osim mozda Francuza niko nema bolji. Ali problem je standardno I umor, odbrana I vezni red pocivaju na vedetama Sitija I Arsenala otprilike najopterecenijim igracima na svetu koji imaju klupske obaveze do 1.6.
May 25May 25 Koliko samo srpskih igraca igra za druge reprezentacije. Arnautovic, Dragovic, Borjan, Degenek, Pavlovic, Dzeko, Modric