Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spiskovi, sastavi, izostanci

Featured Replies

unsure

• Replies 86
  • Views 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• papapavle
    papapavle

Ovi generički kezovi, ko AI da ih je štancovao... Nekad bili svi kao utekli iz Zabele...

• https://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2026/jun/04/world-cup-2026-complete-player-guide

• notenoughreasonsforclaire
    notenoughreasonsforclaire

Izašao je i papirni vodič, podsetio me na neka prošla vremena. Ima baš taj šmek, a i ne izgleda loše, dapače. Pročitao sam trećinu, i osim za prve dve grupe gde se lik koji je pisao malo koristio AI p

Posted Images

izgleda kod engleza nece biti fodena, palmera, gibbs-whitea, wharton, chalobah, colwilla, maguire, tomori...

Dobro,nestvaran potop Fodena i Palmera,epski raspad

Setih se sad ovog tvita haha

Već se može reći da je legendaran

27 minutes ago, 189- said:

izgleda kod engleza nece biti fodena, palmera, gibbs-whitea, wharton, chalobah, colwilla, maguire, tomori...

A biće Hendersona, Kvanse, Ajvan Tonija, Stonsa, Den Brna itd

Mislim da je greska nepozivanje Fodena kod Engleza... ajd Palmer manje vise, ali ne znam ko ce tu da igra, a da je brzanjac + tehnicar? Ovi spicevi znaju da daju gol ali su generalno panjevi, izuzev Kejna, Deklan Rajs je verovatno zacementiran, i Saka, ali mislim da ce to biti nedovoljno da se probije neko od ovih jacih timova.

xx9nt7z0mn2h1.jpeg?width=1024&auto=webp&

quansah spence henderson mainoo eze madueke lolol

3 hours ago, 189- said:

xx9nt7z0mn2h1.jpeg?width=1024&auto=webp&

quansah spence henderson mainoo eze madueke lolol

Trenta spičila karma (ne zbog odlaska kao takvog, već zbog načina na koji je otišao). Da mu je neko pre godinu dana rekao kako će da izgleda kraj sledeće sezone, verovatno bi mislio da je taj neko lud. Šteta jbg.

Par baš čudnih odluka, ne znam uopšte šta da očekujem od njih.

Da ispadnu na penale

još bolje:

15-years-ago-today-frank-lampards-goal-t

Ajvan “suspendovan sam zbog namestanja pa sam pobegao u AlAli” Toni je žešći wtf momenat. Valjda hoće da ima pouzdanog penadziju.

On 22. 5. 2026. at 15:54, copkillah said:

Trenta spičila karma (ne zbog odlaska kao takvog, već zbog načina na koji je otišao). Da mu je neko pre godinu dana rekao kako će da izgleda kraj sledeće sezone, verovatno bi mislio da je taj neko lud. Šteta jbg.

Par baš čudnih odluka, ne znam uopšte šta da očekujem od njih.

Ne igra li Trent na istoj poziciji kao Reece James koji je realno trenutno puno bolji igrac?

Tuhel je valjda negde izjavio da je birao specijaliste, da mu zvezde ne trebaju, da mu trebaju dobri izvodjaci prekida I igraci koji mogu maksimalizovati Kejnov ucinak. Valjda zna sta govori.

Ovo je I dalje paklen sastav, osim mozda Francuza niko nema bolji. Ali problem je standardno I umor, odbrana I vezni red pocivaju na vedetama Sitija I Arsenala otprilike najopterecenijim igracima na svetu koji imaju klupske obaveze do 1.6.

ic0dbpmli93h1.png?width=1024&auto=webp&s

prvi put u istoriji spanija na sveckom bez igraca iz reala.

0sa6gvwlc51h1.jpegl4b4b2fi3h2h1.jpeg

da stavim i francusku i nemacku, mislim da nije bilo.

Koliko samo srpskih igraca igra za druge reprezentacije. Arnautovic, Dragovic, Borjan, Degenek, Pavlovic, Dzeko, Modric