Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Svetsko prvenstvo u fudbalu - SAD 2026. - opšta tema

Featured Replies

4 hours ago, bios said:

Simpatične su cene ulaznica. Ako ću da vodim klinca, za te pare uzmem tv od četvrt ara, ozvučenje i klupe. Pa komšiluku naplaćujem pivo i kokice.

IMG-0087.png

Edit: ok, ovo je USA i igra se u LA. Ali recimo Saudi Arabia - Cape Verde u Hjustonu nema ispod 150-200 baksa za mesto iz golubarnika.

Ja sam za pare na osrednjem mestu pre 4 godine bio u kataru 7 dana i gledao svaki dan po dve utakmice i orobio free shop na kraju... i mislim da je i ostalo nesto...

• Replies 322
  • Views 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Još ako osvoje Hrvati biće totalni debakl

On 18. 5. 2026. at 17:55, bios said:

Simpatične su cene ulaznica. Ako ću da vodim klinca, za te pare uzmem tv od četvrt ara, ozvučenje i klupe. Pa komšiluku naplaćujem pivo i kokice.

IMG-0087.png

Edit: ok, ovo je USA i igra se u LA. Ali recimo Saudi Arabia - Cape Verde u Hjustonu nema ispod 150-200 baksa za mesto iz golubarnika.

Читао сам да је то с улазницама само врх леденог брега. До стадиона се не може доћи јавним превозом а паркинг кошта колико и карта. О хотелима да не причамо.

Racunaju Ameri da ostatak sveta pokrije suficit koji ima sa njima..

12 hours ago, Lo Zingaro said:

Читао сам да је то с улазницама само врх леденог брега. До стадиона се не може доћи јавним превозом а паркинг кошта колико и карта. О хотелима да не причамо.

kakvo je stanje/cene kada su u pitanju meksiko i kanada?

49 minutes ago, đorđe geprat said:

kakvo je stanje/cene kada su u pitanju meksiko i kanada?

Toronto uveo valjda neku zabranu na preprodaju, a u Meksiku valjda može samo po nabavnoj ceni (na šta im Fifa opet odrapi po 15%, u paklu goreli).

Evo pregleda cena (na Fifa marketplace, ne računam stubhubove i slične third-party sajtove gde ima bukvalno milionskih listinga) i trendova (skupo u 3pm, ali lagano skoro sve padaju):

The Great Reviewer

FIFA World Cup 2026 Ticket Price Tracker — Live Resale Pr...

FIFA World Cup 2026 Ticket Price Tracker — live resale prices across all 104 matches, refreshed every 60 seconds. Free seat finder, free email alerts.

Edited by papapavle

Austria - Jordan jbt

On 16. 5. 2026. at 10:50, vememah said:

Kako glup tvit, u rangu zapažanja američkih novinara tokom olimpijskog turnira u košarci, kako bi to sve moglo da se bolje monetizuje.

On 18. 5. 2026. at 18:53, Muzzy said:

Gledam upravo niks vs klivlend najniža cena oko 600 baksa.

Da li je fer porediti? Niksi za 25 godina imaju dva finala konferencije, sad i prošle godine. Češće se igra svetsko prvenstvo.

On 18. 5. 2026. at 21:40, Moća said:

Bila je prica da je neki bemd ili muzicar zeleo da organizuje turneju bez Tiketmastera i da je ispalo da ne moze jer vecina stadiona i hala ima ekskluzivan ugovor sa njima oko prodaje karata.

Pearl Jam.

Probali da povedu masovni bojkot Ticketmastera - samo oni to uradili od velikih.

Probali da sami organizuju turneju na lokacijama gde su onda morali sve sami da postave - ispao haos i ljudi tražili pate nazad.

Posle 4 godine vratili se pod Ticketmaster.

Jebigica.

https://www.loudersound.com/features/eddie-vedder-looks-back-on-pearl-jams-war-with-ticketmaster

Al ovo sa cenama nije (samo) do Ticketmastera. Muzički svet, recimo, se totalno promenio i zarada više nije u prodaji "nosača zvuka", jer to sad je demokratizovano sa streaming platformama, i zarada izvođača se pomerila na koncerte. Ranije su nastupi uživo služili da promovišu album, sada je obrnuto.

Za sport ne znam, moguće da je i tu se desila promena zbog mogućnosti gledanja treće korejske lige u odbojci na nekom od 1000 sportskih kanala.

Edited by Svarog

On 18. 5. 2026. at 22:07, Bogotac said:

Epski raspad ce biti ovo SP,i uzivacu u tome kad das ovoj smecarskoj zemlji da je organizuje,gledao Francusku i Brazil sad u prijateljskoj tamo,stadion sve sem fudbalski,trava sa livade,kamere uzasne,komentatori veze nemaju sa onim sto prevode.

Prodaja karata uzasna,bice mnogo polupraznih stadiona,klepanje sa smestajem,kartama za tekme i avion,i naravno mnogo kvalitetnih tekmi sa ovim prosirenjem,sto rece ortak jedan shitshow u najavi.

Verovatno se tako mislilo I za 94. Stadioni za americki fudbal u jardima, termini nikad gori u podne na 40C, raspad od uvodne ceremonije...

A onda ispade najbolje prvenstvo ikada. Prvo I osnovno, svaka od nacija ima bogatu dijasporu u US koja nece stedeti napokon da vidi pristojan fudbal.

Edited by dillinger

Just now, dillinger said:

Verovatno se tako mislilo I za 94. Stadioni za americki fudbal u jardima, termini nikad gori u podne na 40C, raspad od uvodne ceremonije...

A onda ispade najbolje prvenstvo ikada.

Ovaj, meni, za mog zivota je bilo bar 3 bolja italija 90, katar 22 i mexiko 86... 82 se slabo secam, imao sam 7 godina ali i to mi je verovatno bilo zanimljivo, jer je bilo prvo gde sam bio svestan sta je to...

Mene to u USA nije nesto radilo, slicno kao i juzna afrika ili koreja i japan...

Ta UEFA i FIFA su veća mafija od naše domaće OKG, jedno 100X.

Sa G.Playa je skinuto 30-tak IPTV aplikacija ne bi li uzeli crno ispod nokata sirotinji.

NE ZANIMA ME, osim u slučaju neke propasti!

PS

Skinuli mi TiviMate koji jedino plačam regularno.

Crkli da Bog da!

48 minutes ago, radisa said:

Ovaj, meni, za mog zivota je bilo bar 3 bolja italija 90, katar 22 i mexiko 86... 82 se slabo secam, imao sam 7 godina ali i to mi je verovatno bilo zanimljivo, jer je bilo prvo gde sam bio svestan sta je to...

Mene to u USA nije nesto radilo, slicno kao i juzna afrika ili koreja i japan...

Pa ne znam sta reci. 94 je po svemu bilo spektakl I egzotika. Suncem okupana borilista sa blizu 100.000 ljudi. Bukvalno svaka od zemalja je imala spektakularnu podrsku svoje dijaspore I Pune stadione, Irci, Norvezani, Meksikanci, Grci you name it. Neuporedivo sa depresivnim stadionima u Italiji 90. Ili jebenim Katarom.

Prilicno efikasne utakmice, neki od najboljih I najzanimljivijih igraca ikada u firmi zivota (Hadji, Badjo, Romario...)

Sta moze biti legendarnije od celavog Leckova koji izbacuje Nemce? Drogiranog Maradone? Cetvrtfinala Rumunija-Argentina?

Na kraju jeste pobedio razum I taktika, finale su igrale najracionalnije ekipe, ali prvenstvo je bilo...spektakularno.

2 hours ago, radisa said:

Ja se Meksika ne secam jer sam te godine rodjen D Italije i Amerike se secam kao kroz maglu, iz nekog razloga mi je Italija ostala vise urezana u pamcenje zbog Skilacija. Mislim da sam najvise uzivao 2010. iskljucivo zbog Dzabulanija, kakvih golova su se ljudi tad nadavali, Forlan je valjda nacionalnu penziju stekao samo u tih mesec dana.

3 hours ago, dillinger said:

Pa ne znam sta reci. 94 je po svemu bilo spektakl I egzotika. Suncem okupana borilista sa blizu 100.000 ljudi. Bukvalno svaka od zemalja je imala spektakularnu podrsku svoje dijaspore I Pune stadione, Irci, Norvezani, Meksikanci, Grci you name it. Neuporedivo sa depresivnim stadionima u Italiji 90. Ili jebenim Katarom.

Prilicno efikasne utakmice, neki od najboljih I najzanimljivijih igraca ikada u firmi zivota (Hadji, Badjo, Romario...)

Sta moze biti legendarnije od celavog Leckova koji izbacuje Nemce? Drogiranog Maradone? Cetvrtfinala Rumunija-Argentina?

Na kraju jeste pobedio razum I taktika, finale su igrale najracionalnije ekipe, ali prvenstvo je bilo...spektakularno.

Romario i Bebeto je jedan od najlegendarnijih tandema. Romario onaj gol sto je dao iz trka, tako sto je samo cusnuo punom poluvisoku loptu je jedan od najelegantnijih golova sto sam video na svetskim prvenstvima, a pamtim od Italije... Meksiko sam gledao samo na kasetama.

1. je bila ok, jer su Francuzi plesali i tad sam i navijao za njih. Kao i 2006. kad je Zidan odigrao simultanku protiv Brazila. Brazil mi je uvek nekako po defaultu bio prejak, jer sam odrastao gledajuci VHS sa Peleom i urezao mi se Brazil kao nepobediv, pa sam hteo i da se neko drugi docepa trofeja.