April 11, 201412 yr Bus, 6, 7 sati. Poslato sa znatno boljeg a osetno jeftinijeg telefona od Samsung Galaxy S4
April 11, 201412 yr Pa da, ko sto napisah, Madrid retko osvoji na prvu loptu i treba vremena da se otkrije. A znam neke ljude kojima je to omiljeni grad ne samo u Spaniji, nego u Evropi.
April 11, 201412 yr Pa da, ko sto napisah, Madrid retko osvoji na prvu loptu i treba vremena da se otkrije. A znam neke ljude kojima je to omiljeni grad ne samo u Spaniji, nego u Evropi. Verujem da si u pravu. Ja sam bio dva puta na po 4 dana i...ono, ok, ali Barca mi bila bolja uvek (dobro, i vise sam puta bio). A kunu se ljudi koji su ziveli (ili jos zive) u ESP da je Madrid bolji. E sad da ga j...m, valjda znaju o cemu pricaju... Edited April 11, 201412 yr by MancMellow
April 11, 201412 yr I meni je Barsa bolja. Lepsa svakako, a i evropskija. Za njih ostatak Spanije veli da su "afrancesados", tj pofrancuzheni. A Madrid ima to izvorno iberijsko ludilo, rani Almodovar je mogao samo tamo da se desi. I kulturno je znatno jaci od Barse, pa mnogim Spancima i stoga privlacniji za zivot.
April 14, 201412 yr Sredio sam fotke iz Madrida pa bih okačio koju čisto malo da obogatimo topik i u slici... Neko da vidi gde ide, a neko da vidi kako je sada tamo gde je nekad bio. :) Videćete po oblacima i sl koliko je vreme bilo oblačno, tada mi je motivacija 0 za fotkanje, ali morale se neke uspomene napravit'. Plaza De Mayor Kraljevska PalaČa: I malo iznutra jerbo je zabranjeno fotkanje pa sam morao na kvarno, pogotovu jer su me savatali u najlepšoj, prestolnoj odaji pa mi sve obrisali :( I jedna noćna: Edited April 14, 201412 yr by Glas RazumaN
April 16, 201412 yr Santiago Bernabeu, lepši mi je Nou Kamp, samo zabog lepših boja. Pogled na Palatu i Almudena katedralu sa vožnje telefericom tj žičarom. 1 standardna uličica, noćom™ Alcala kapija
July 25, 201411 yr Neko me preko pp pitao nešto u vezi ovih fotki što me podseti da nisam završio foto turu... I dalje Madrid: Retiro park, stakleno zdranje: Isto mjesto, dva posvađana drveta :( Veliko jezero u parku i statuta Alfonsa Xll-og. Ulični zabavljači tj plašači™ ljudi i djece. Moram priznati da sam naseo, ne baš kao ovaj malac, ali naseo :( Najstariji restoran na svetu, ofišli by Ginis
January 12, 201511 yr Ko ide u Madrid neka se raspita za ture do Segovije, gradica sat vremena od Madrida jer ga vredi videti.
January 28, 201511 yr Ovaj sajt Renfea je pakao.Ima li ko predstavu koliko bi mogla kostati vozna karta Madrid - Valensija? Na bahn.de dobijem satnice vozova ali naravno nema cena posto je "strana tarifa". Ili - postoji li neki drugi user friendly sajt za vozove po Spaniji?
January 28, 201511 yr probaj ovo...nisam proveravao za te destinacije a sto ne iznajmite auto :) cenim da nije mnogo skuplje od tog voza...a lepo je Edited January 28, 201511 yr by MancMellow
January 28, 201511 yr probaj ovo...nisam proveravao za te destinacije a sto ne iznajmite auto :) cenim da nije mnogo skuplje od tog voza...a lepo je Koje ovo? :D Ja bih da idem na odmor i da ne brinem o automobilu ;)
January 28, 201511 yr idiot http://www.raileurope.com/index.html pa auto je osiguran :D Edited January 28, 201511 yr by MancMellow
January 29, 201511 yr Super, hvala za sajt - nasla sam cene. Prava sitnica, 95dolara po smeru. Avion je jeftiniji ali je i vece cimanje. Autom preko 3h po smeru. Razmislicu jos..
April 11, 201511 yr Sto je fin ovaj park Capricho :) Izgoreh danas, sunce przi kao nenormalno. Imate preporuku za neki opaki sladoled u Madridu? Moze i za neku klopu :)
April 12, 201511 yr Najbolji sladoled u Madridu mozes naci na sledecim mestima... Mistura (Calle Augusto Figueroa, 5) Labonata (Plaza de Chueca, 8) Giuseppe Ricci (Calle de Las Huertas, 9) Los Alpes (Calle del Arcipreste de Hita, 6) Kalúa Helado Artesanal (Calle Fuencarral, 131) Heladerías La Romana (Paseo de la Habana, 27) Palazzo (Plaza de la Puerta del Sol, 11) A ukoliko te zanimaju cokolade, churro, keksici i ostali slatkisi... Cacao Sampaka (Orellana, 4) Chocolate Organiko (Calle de la Cárcel Vieja, 7) Chocolatería San Ginés (Pasadizo San Ginés, 5) Moulin Chocolat (Calle de Alcalá, 77) Fantasía de Chocolate (Calle Ibiza 28) La Mallorquina (Calle Mayor, 2) Chocolat Madrid (Calle de Santa María, 30)