April 13Apr 13 Ne znam po njusci ko je, ali kontam Irac ili Skot Sheedy nije, njemu znam facu, on je dao gol Englezima. Skoti su dali 1 gol i to iz penala protiv Svedske. Kostariki i Brazilu nisu dali nistaNe mogu da se setim da li su Irci dali jos neki gol u grupi, u 2 nokaut tekme nisu dali nijedan iz igre
April 13Apr 13 Dobili su svedsku 2 1,dao je prvi gol za skote. 3 godine bio u evertonu Edited April 13Apr 13 by MocaVukotic
April 13Apr 13 A da, pobrkao sam. Onaj viking Stromberg je dao neki vanpersijevski gol za 2-1, pogresno se secam da je Svedska to dobilaNe znam ko je, jbg. Mekojst nije Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Dugogodisnji kapiten i rekorder po broju nastupa za jednog stabilnog prvoligasa iz lige petice. 30+ godina bez ispadanja iz elite za taj klubSamo jednom igrali LS, i to u njegovoj poslednjoj sezoni u klubuZa repstaciju 4/0 zbog paklene konkurencije Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Author Možda Real Sosijedad, ono kad su igrali Kovačević i Nihat? Samo nemam pojma ko im je bio kapiten, ako je u pitanju Real Sosijedad.
April 13Apr 13 Nije Sosijedad, igrali su Segundu oni posle KovacevicaKlub iako 30+ godina nije ispao iz lige, od 2013. nije bio u top 10 Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Author Ima mi taj neki španski izgled sa tim gelom u kosi, kao glavni lik iz filma Crimen Ferpecto. Znači, Italijan, verovatno odbrana pa nije mogao da prismrdi repstaciji.
April 13Apr 13 Na tragu si, toploSaigrac mu je legenda te lige i njen sesti najbolji strelac u istoriji, a od igraca koji su igrali u ovom veku - ispred saigraca je po golovima samo 1 jos veca legenda koja je celu karijeru odigrala u istom klubuZajedno su odigrali 2 sezone. Poslednje dve kapitenove/prve dve saigraceve Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Danas je trener i vodio je uglavnom treceligase, sto je u sustini beznacajan hintNa poziciji u timu ga je nasledio 1 nas bivsi repstativac, koji je prvobitno doveden da igra na jednoj drugoj poziciji pa su ga tamo naucili novoj Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta