April 13Apr 13 Ne bih se setio u 3 zivota, za govedaricu sam znao. Sto nije isao vidakovic? Bese i anto drobnjak otpao u zadnji cas
April 13Apr 13 E jbg sad vidim bio Panuci, hteo da napravim pricu i da hintujem kako je spletom okolnosti promasio avion iz Atlante 96 koji je pao u Atlantik i svi poginuli Neka bude ovo Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Dao nam gol onda u stotom minutu na EURU, a u prvom jos jedan. Jebo ga tata. Nisam ga pozno bez kose
April 13Apr 13 Author 34 minutes ago, MocaVukotic said:Ne bih se setio u 3 zivota, za govedaricu sam znao. Sto nije isao vidakovic? Bese i anto drobnjak otpao u zadnji casUleteo umesto njega Piksijev kum Željko Petrović, mada ko zna... Pričao je Saša Marković u onom Insajder serijalu da mu je nuđeno da zaigra na svetskom ako plati određenu sumu. Ulazio bi poslednjih 15-20 minuta na sve tri utakmice grupne faze, a za kasnije, tj. za nokaut fazu da li je važio taj "aranžman" ne znam. Mislim da je Perica "preuzeo" to.
April 13Apr 13 7 minutes ago, Zico said:Uleteo umesto njega Piksijev kum Željko Petrović, mada ko zna... Pričao je Saša Marković u onom Insajder serijalu da mu je nuđeno da zaigra na svetskom ako plati određenu sumu. Ulazio bi poslednjih 15-20 minuta na sve tri utakmice grupne faze, a za kasnije, tj. za nokaut fazu da li je važio taj "aranžman" ne znam. Mislim da je Perica "preuzeo" to.Petrovic je igro kvalifikacije... Dobio je neke pretnje smrcu pred Madjare valjda sto je igro za momcad ranije. Komljen je uleteo u repstaciju 98 prvi put, nije ni igro kvale. Miki Stevic, Stankela i Perica isto. Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 2 minutes ago, Ratamahatta said:Ovo lici na jedno 20 igracaSteve Staunton mozda?Ne, evo jos jedna, ali prevrtljiva