April 12Apr 12 Konsultovao sam jednog dobrog poznavaoca i zaluđenika i ni on nije znao. Onda je on izguglao i složili smo se da je baš jeben zadatak. Ja sam par puta pomislio na to ime jer je često u tom delu sveta, ali nikad ne bih povezao sa ovim likom.
April 12Apr 12 Cudno, kapirao sam da nije tesko. Poznat cojk, bio standardan u dobroj Valensiji, naigrao se i evrokupova i bio standardan u dobroj repstaciji. Vise je on igro nego BosingwaIgro je finale Evropskog kodnji, to se secam. Prvi put sam primetio njega i Tijaga kog sam kacio neki dan jos u Benfiki - mislim da su igrali neki kup UEFA protiv Intera, ili mozda cak LS, bili super obojica. Posle otisli u Celzi i ValensijuMiguel je, meci dalje Edited April 12Apr 12 by Ratamahatta
April 12Apr 12 He was signed for Middlesbrough by manager Bryan Robson for a fee of £2 million in 1998. He signed his signature on a napkin because Middlesbrough had no documents.[1] Over a four-year Middlesbrough career, he scored 33 goals in 115 appearances. He was twice Middlesbrough's top scorer. When Steve McClaren took over the reins, he was deemed surplus to requirements and allowed to move to CSKA Sofia on a free transfer.[2] Edited April 12Apr 12 by Ratamahatta
April 12Apr 12 Baš me zanima hoću li se lupiti po čelu kad saznam. Nemam pojma tu Kolumbiju, sem Valderame, Asprilje i Kordobe. A faca mi stvarno izgleda mega poznato. Gde su Moca i sasha
April 12Apr 12 I na ovoj gore slici izgleda korpulentno, a ako je malo viši od Valderame, onda je to nekih tričavih 1,8