April 12Apr 12 Doso je umesto Ravanelija, tad je i nejac iz PL pocela da trosi novce i zamenjuje buzdovaneJa ga se secam po ovom ugovoru sa salvete sto je Aca pominjao jedno 50x u prenosima na BK Edited April 12Apr 12 by Ratamahatta
April 12Apr 12 Since leaving Middlesbrough, he courted controversy both on and off the pitch. In 2002, he was involved in a car accident that killed a passenger,[4] and was banned from football for 12 months for attacking a referee and making obscene gestures to the crowd while playing for Guayaquil side Emelec.Vole da kaze
April 13Apr 13 Nije Ime i prezime su kombinacija jednog F1 vozaca i jedne F1 staze Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Author Znam za ovog Valensiju, naravno Asprilja, bio je i neki omaleni ali ne znam kako se zove, i to je to od napadača. Ove ostale što znam su veznjaci i odbrambeni.
April 13Apr 13 Author Aj da probamo ovako... Koja dva igrača nedostaju? U pitanju je čuvena kvalifikaciona utakmica protiv Španije 1997. godine odigrana, kada je nesrećni Pedersen svirao indirekt umesto očiglednog penala.1. Kralj2. Mirković3. Đorović4. ?5. Đukić6. Mihajlović7. ?8. Savićević9. Mijatović10. Stojković11. DrulovićUšli kao zamene - Petrović, Ćirić, Milošević.
April 13Apr 13 Mozda Risto? Mada ne verujem da smo igrali s 5 nazad. Govedarica je igro tu tekmu, sto znaci da verovatno Jokan nijeMilinko je igro kodnji tamo, ovde nije Edited April 13Apr 13 by Ratamahatta
April 13Apr 13 Author Nije. Ovaj je odigrao 5 utakmica u wc98 qual. ali na kraju nije otišao na svetsko, ukupno 7 utakmica za SRJ repstaciju i jednu za SFRJ.