Yesterday at 07:001 day Malo me buni ova druga slika, djeluje da su saigrači iz Argentinos Juniorsa, a ovu dole sliku znam. Maradona je za ovog lika govorio da mu je bio idol, cijelu karijeru igrao u Argentini, samo nisam siguran da je igrao sa njim za Argentinos Juniorse.
22 hours ago22 hr Igrao sam u 2 zemlje, 7 razlicitih klubova, 3 kuci, 4 u inostranstvu. Imam 5 titula drzavnog prvaka. Igrao sam 5 godina za repstaciju, bio na euru, bio na mundijalu, asistiro, bio strelac. Igrao sam za dve velike evropske marke, zajedno imaju 4 titule prvaka evrope. U jednom od tih klubova cinio sam ubojit tandem sa jednim klasnim centarforom
20 hours ago20 hr Od ovih 7 klubova, sa 3 sam ucestvovao u ligi sampiona. 2 strana su ocekivani ucesnici, ali ovaj jedan domaci je bio lepo iznenadjenje.
14 hours ago14 hr Jeben task, pada mi svasta na pamet a nista se ne uklapaDa li je osvojio LS? I da li je domaci klub iz Srbije? Edited 14 hours ago14 hr by Ratamahatta
14 hours ago14 hr Pao mi je Ljubinko na pamet, uglavnom se uklapa sve. Ne znam gde je igro pre Rada, to bi trebalo da je treci klub u Srbiji. Mozda Sloboda Uzice? On je dole iz Nove Varosi, kapiram da je tamo mogo pocetiTandem je sa Zardelom, Porto i Benfika imaju 4 titule, treci klub tamo za koji je igrao je Zil Visente, tamo je stigao iz Rada. A posle Partizana (koji je iznenadjenje) se vratio tamo u neke indijance pred sam kraj svog fudbalskog zivota, neki Penafiel/Akademika/Moreirense tako nesto ne secam se vise tacno