February 8Feb 8 Author MOJ gilti, @Greek Freak . A sad pležr³. Äao, @Midžeta šøš¹ Edited February 8Feb 8 by Klara
February 8Feb 8 Ovo mi je, svojevremeno, napravilo rezbariju u pamÄenju (žurke za 18ti pa puta koliko nas je bilo u razredu ...)... ovo mi je ,sada, beskrajno zabavno Ima ih puuuno
February 8Feb 8 OÄekivao sam da Äe ovaj topik biti mnogo viÅ”e hard-kor, a ono neki densiÄi, popiÄi i ostalo. Evo neÅ”to konkretno, nema zabave dok ne zacvile sintetiÄke zurle i ne krene ritam iz Anadolije, ne postoji blago to a ni cijena ta, na koju ne pristajem da je imam ja:
February 8Feb 8 Author Jesam, @barfly , Å”efica podzemlja! šš»https://youtu.be/LDqOP7ydU08?si=9vPEHLNqohPHlIdD Edited February 8Feb 8 by Klara
February 8Feb 8 Tebi flaÅ”a meni flaÅ”a, zar je to buduÄnost naÅ”a, samo jedno ja bi reÄi imo, blago kuÄi koju promaÅ”imo: Edited February 8Feb 8 by Rudolf Pingvinoglu
February 8Feb 8 E da, zaboravio sam ovog. NajveÄi antijunak koji se može zamisliti. Napravio je pesmu za pola sata, brzo uzleteo pa nestao, i bukvalno. Merna jedinica treÅ”a u poslednjih 10ak godina: Edited February 8Feb 8 by ragasto
February 8Feb 8 2 hours ago, Klara said:MOJ gilti, @Greek Freak . A sad pležr³. Äao, @Midžeta šøš¹Jel kaže budNem?
February 8Feb 8 15 minutes ago, ragasto said:E da, zaboravio sam ovog. NajveÄi antijunak koji se može zamisliti. Napravio je pesmu za pola sata, brzo uzleteo pa nestao, i bukvalno. Merna jedinica treÅ”a u poslednjih 10ak godina:Plus je umro.
February 8Feb 8 zato Å”to su ovo minÄuÅ”ari i jandrino jato. a minÄuÅ”ari su nekada bili machine gun, baÅ” baÅ” dobar bend.