February 7Feb 7 Meni to samo jedna u nizu pesma Å”iÅ”tavaca u naduvanim jaknama, s tom razlikom da je mnogo dobra šNe znam niÅ”ta o Äoveku, a Äuo sam joÅ” svega 2-3 pesmeDobra je i ona sa Miach
February 7Feb 7 ŠŃŃŠµ ŃŠ²Š°ŠŗŠ° ŠæŠµŃŠ¼Š° ŠøŃŃŠ°, Š±Š°Ń ŠæŠ¾ŃŃŠ°Š½Šµ Š½ŠµŃŠ»ŃŃŃŠøŠ²Š¾ Ń Š½ŠµŠŗŠ¾Š¼ моменŃŃ.
February 7Feb 7 2 minutes ago, napadaj said:Meni to samo jedna u nizu pesma Å”iÅ”tavaca u naduvanim jaknama, s tom razlikom da je mnogo dobra šNe znam niÅ”ta o Äoveku, a Äuo sam joÅ” svega 2-3 pesmeDobra je i ona sa MiachÄuj dobra, odliÄna, ako misliÅ” na "Fantazija".GrÅ”e jeste otiÅ”ao u komercijalu, ali posluÅ”aj "Badr Hari", "Pump it" ili "MamiÄi" sa Vojkom ili "Tokyo Drift" sa Mimi.
February 7Feb 7 Ne, na LedNe mogu da sluÅ”am domaÄi/regionalni rep, tj. da puÅ”tam albume ili viÅ”e pesama zaredom, to mi je jako dosadno svaki putÄak ni Vojka, iako mi je on najbolji od svega Å”to sam Äuo
February 7Feb 7 14 minutes ago, copkillah said:Äuj dobra, odliÄna, ako misliÅ” na "Fantazija".GrÅ”e jeste otiÅ”ao u komercijalu, ali posluÅ”aj "Badr Hari", "Pump it" ili "MamiÄi" sa Vojkom ili "Tokyo Drift" sa Mimi.Äetiri žvake se žvaÄu, tenzije skaÄu, face se krive (Ajmo)Å aljemo drukera u kurac, Å”aljemo Å ukera po dvi piveI Badr Hari zakiva.