February 7Feb 7 Author @morgana , provejala zana, videla! :P @Sludge Factory Tražila sam, nisam pronaŔla. Javi gde je. :) Možda nije trebalo da dolazim na forum pre moje doze D vitamina, samo neki haos unosim. :')
February 7Feb 7 Just now, Klara said:@morgana , provejala zana, videla! :P@Sludge Factory Tražila sam, nisam pronaŔla. Javi gde je. :)Možda nije trebalo da dolazim na forum pre moje doze D vitamina, samo neki haos unosim. :')realno nije iz domena, vise lezi npr valentino ili nesto slicno. tuti fruti balkan bend a iz '90ih nista ni da me takne Edited February 7Feb 7 by morgana
February 7Feb 7 1 minute ago, Klara said:@Sludge Factory Tražila sam, nisam pronaŔla. Javi gde je. :)Možda nije trebalo da dolazim na forum pre moje doze D vitamina, samo neki haos unosim. :')Ma nebitno, ne smeta ni da ih ima vise, nego bih se zakleo da smo vec pisali o krivim zadovoljstvima na muzici negde. LM, imam gomilu sigurno, ali da me ubijes sad ne mogu da se setim. Javice se sami.
February 7Feb 7 https://parapsihopatologija.com/topic/1685-priznanja/page/35/ŠŠ¼Š° Š¾Š²Š°Ń giltytm ал нек Š¾Š²Š°Ń Š±ŃŠ“е ŠŠ»Š°Ńин, ŃŠµŠ½ŠøŠ¼ Га ŃŠµ Š±ŠøŃŠø Š¼Š°ŃŠµŃŠøŃŠ°Š»Š° :D
February 7Feb 7 Author 9 minutes ago, johan nagel said:ŃŠµŠ½ŠøŠ¼ Га ŃŠµ Š±ŠøŃŠø Š¼Š°ŃŠµŃŠøŃŠ°Š»Š° :Dšš¤šDobra sam, imam književnu temu, mjuzik pležr krindž, a preterano sam aktivna na umetniÄkim temama, MaÄkama i Desanki.Devojka za poželeti, bre!
February 7Feb 7 1 hour ago, Klara said:Nemoj viÅ”e niÅ”ta da ÄaÄkaÅ”, leba ti. Otkad si urednik samo neÅ”to banujeÅ”, rasparÄavaÅ”, briÅ”eÅ”, idiiii, sreÄo, usisaj stan, obriÅ”i praÅ”inu, operi sudove, popravi komÅ”inici sudomaÅ”inu, smiri tu straaast u sebi! Skuvaj mi kafuuu, napravi sendviiiÄ....
February 7Feb 7 59 minutes ago, Klara said:šš¤šDobra sam, imam književnu temu, mjuzik pležr krindž, a preterano sam aktivna na umetniÄkim temama, MaÄkama i Desanki.Devojka za poželeti, bre!Å to je biilo, maaco...? š
February 7Feb 7 Just now, Klara said:@Greek Freak Gospodine!Narode, i dalje ste vrlo pristojni. Miledi, nismo se ni zagrejali. Ume to da ode ono... bas š