Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

@radisa sad sam proverio da nisam umislio. Buljavson je definitivno lagao pod zakletvom.

koja je fora sa ovim patelom, u smislu gde je i kako njega nashao unsure

Na televiziji, gde drugo. A i pisao je lepu dečju literaturu u proslom životu.

https://a.co/d/0jj6ngf2

A key player in uncovering one of our nations biggest injustices tells the whole story—for kids!

Kash Patel partners with Beacon of Freedom Publishing House, an imprint of BRAVE Books, to bring a fantastical retelling of Hillary’s horrible plot against Trump to the whole family.

Full of fake heralds and keeper Komey’s spying slugs, this is a story of daring and danger. But never fear! Kash the Distinguished Discoverer will win the day.

Odgledao sam juce prvu epizodu na Netflixu o Epstajnu...

Tek sad rezumem do kraja razmere zlocina, tu je samo do 2006 upleteno stotine devojcica...

A za proganjanje zrtvi, odluke da FBI i drzavni tuzilac odustanu od gonjenha jos tad, treba da vise svi koji su imali uticaja na to od tad do danas... Pas mater, kakvi su to sve monstrumi...

17 minutes ago, radisa said:

Odgledao sam juce prvu epizodu na Netflixu o Epstajnu...

Tek sad rezumem do kraja razmere zlocina, tu je samo do 2006 upleteno stotine devojcica...

A za proganjanje zrtvi, odluke da FBI i drzavni tuzilac odustanu od gonjenha jos tad, treba da vise svi koji su imali uticaja na to od tad do danas... Pas mater, kakvi su to sve monstrumi...

Mene i dalje cudi ko je to izneo na svetlost dana, zasto, i kako. Ne kazem, nisam dovoljno ispratila, kako krenem a mozda je negde i objasnjano, ali kako krenem tu temu da citam moram da zatvorim.

23 hours ago, gospa buba said:

koja je fora sa ovim patelom, u smislu gde je i kako njega nashao unsure

u 7-Eleven fantom

20 hours ago, Mel said:

Mene i dalje cudi ko je to izneo na svetlost dana, zasto, i kako. Ne kazem, nisam dovoljno ispratila, kako krenem a mozda je negde i objasnjano, ali kako krenem tu temu da citam moram da zatvorim.

isto. odlucio sam da ne pratim nista vezano. nemam zeludac a ni glavu za toliku kolicinu losih vesti. ne moram bas sve ni da znam.

Image

Znas ono kako smo se smejali kad je Tramp minjgao kako mu nisu dali Nobela, pa mu onaj neko rekao pa to su nezavisna tela, ne mozemo mi da im kazemo kome da daju, a onda Tramp rekao nesto u stilu Ne radi to tako, znam ja dobro, minji minji.

Sad kako iskacu ovi prvi drugi treci Norvezani uvezani sa Epstinom, deluje da Tramp ipak vise zna o procesu tj uposlenicima nego sto mi je tad delovalo.

4 hours ago, Weenie Pooh said:

Image

50.000 dollars

Ispašće na kraju Mel Gibson u pravu...

20 minutes ago, Tutankamon said:

Ispašće na kraju Mel Gibson u pravu...

Odgledao sam, baš zbog ovoga, par njegovih intervjua... Čovek je lud, ali izgleda da je on jedan od retkih, valjda zato što i jeste lud, koji je rakao neke stvari tačno... Problem je što je jako teško u toj njegovoj ludosti razabrati šta je tačno, a šta ne...

Kao Brkićev Tabloid, gomla tačnih stvari, začinjana sa gomilom ludosti...

Edited by radisa

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.