Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

Ja mislio da mo mi najgori... :(

Edited by radisa

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

Šob’ se reklo, dinstanje jovo

Stop the clock! lol

Edited by bios

10 minutes ago, bios said:

Šob’ se reklo, dinstanje jovo

Stop the clock! lol

Odgledao sam jos par klipova, nije fora samo sto skrivaju u dokumentima, ima i do krivoketstva pre kongresom od pre par godina...

Ako bude snage da se razmota bice, ne distanje, nego jebeno flambiranje...

4 minutes ago, radisa said:

Odgledao sam jos par klipova, nije fora samo sto skrivaju u dokumentima, ima i do krivoketstva pre kongresom od pre par godina...

Ako bude snage da se razmota bice, ne distanje, nego jebeno flambiranje...

Pa onako iz glave, onaj buljavi Patel je pod zakletvom tvrdio- No client list, no other conspirators.It was Epstein alone. Ne pre par godina, nego prošli jun

7 hours ago, bios said:

Pa onako iz glave, onaj buljavi Patel je pod zakletvom tvrdio- No client list, no other conspirators.It was Epstein alone. Ne pre par godina, nego prošli jun

Ja sam razumeo da je još 2019 isto tvrdio...

Meni je u onom klipo što sma okačio najjadnije, kad Bondi izvlači neke slike ilegalnih emigranata u raspravi o pedofilima i nešto time pokušava da postigne time... Jebt, ne razumem, da li je moguće da to kod nekog pali, uopšte?

Sve je isto kao kod nas samo sto pricaju na drugom jeziku, nista ovo ne valja. Mi smo, bar ja, u nekakvoj iluziji da mogu stvari generalno da se doteraju u red, a to su samo incidenti kroz istoriju. kao informer da gledam

Edited by villiem

29 minutes ago, villiem said:

Sve je isto kao kod nas samo sto pricaju na drugom jeziku, nista ovo ne valja. Mi smo, bar ja, u nekakvoj iluziji da mogu stvari generalno da se doteraju u red, a to su samo incidenti kroz istoriju. kao informer da gledam

Čovek koji misli da je kod nas najgore ili da smo mi nešto izmislili najverovatnije nije nikad živeo van reona svoje pijace. Mi možemo samo da skupljamo i nadogradjujemo trash koji dolazi iz imperijalnog centra ka našoj imperijalnoj periferiji, pa da ga ukrasimo istočnim djindjuvama i začinimo domaćim kačamakom.

Edited by Amos

• Author

Kod Epstina pronađen austrijski pasoš na ime Marijus Robert Fortelni koji je korišćen u Francuskoj, Britaniji, Španiji i Saudijskoj Arabiji osamdesetih. Na slici u pasošu je Epstin, ali slika nema pečat. Moguće da je ukraden.

https://x.com/RepLuna/status/2021759324385947800

HA6VchuWwAANGIs?format=jpg&name=large

Ceo pasoš sa saudijskom vizom i pečatima sa Šarl de Gola, Hitroua, iz Malage i Saudi Arabije:

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%208/EFTA00021627.pdf

Taj lik navodno postoji.

G81nxA8WMAAHPhK?format=png&name=large

https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet%208/EFTA00014469.pdf

Edited by vememah

6 minutes ago, Weenie Pooh said:

Nije dobro, nedostaje hvaljanje Trumpa i ICE produktivnosti... :)

5 hours ago, radisa said:

Meni je u onom klipo što sma okačio najjadnije, kad Bondi izvlači neke slike ilegalnih emigranata u raspravi o pedofilima i nešto time pokušava da postigne time... Jebt, ne razumem, da li je moguće da to kod nekog pali, uopšte?

Sto me pitate za pedofile sada kad Hilandar gori?

Just now, Radoye said:

Sto me pitate za pedofile sada kad Hilandar gori?

Kad ICE hapsi silovatelje i narko bosove...

Glodao sam sad digest svega i mogu reći da ako se tamo bude jahalo ikad, ova treba da bude na čelu kolone... Kakvo govno od osobe...

Na celu kolone treba da budu Miller, Trump, Bannon, pa onda ova i ostatak tih govana za njom.

Te fantazije o jahanju su prilično bizarne i kad ljudi leče frustraciju na lokalnom planu, a mnogo više kad ih se projektuje na daleki mrski Imperial Core.

Kad je bilo koji vlastodržac bio jahan u Americi, zbog bilo čega? Nije Nikson, nije Klinton, nije Buš... nije Rod Blagojević...

Fantasy trijumfalizam da zamaskira beskrajan niz neuspeha. "Ala bih se iživljavao da nekad nekako moja strana pobedi..."

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.