Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

40 minutes ago, Mel said:

Pogledaj ti video na njihovim TVima emitovan kad je vec zapakovanu u mrtvacku kesu odnose do vozila hitne i ona iskace iz zasnirane mrtvacke kese i oni je samo brze bolje gepekuju nazad i cao.

Mislim da to ne mora da znači da nije ubrzo zatim mogla da umre od posledica saobraćaajke.

S druge strane, Elen Dedženeris mi je neko ko mi je oduvek isijavao čisto zlo, pa bih lako mogao da poverujem da je bila umešana u uništavanje mentalnog zdravlja En Heč nakon što su se njih dve razišle.

Kanibalizam i ostalo bih preskočio.

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

Ja sam isto videla taj snimak, sad da li sam ćorava, može biti, ja nisam baš tako sigurna u to tumačenje o iskakanju iz crne kese i vraćanju nazad.

Šta znam, taj lik je bio u onoj klasičnoj pozi kad kleči na kolicima na kojima je ranjenik kojega eventualno reanimira, šta znam, ugl meni taj snimak nekako mutan i nejasan.

Opet ko zna, možda nisam gledala isti snimak, odnosno isti kvalitet snimka kao @Mel

10 minutes ago, copkillah said:

Mislim da to ne mora da znači da nije ubrzo zatim mogla da umre od posledica saobraćaajke.

S druge strane, Elen Dedženeris mi je neko ko mi je oduvek isijavao čisto zlo, pa bih lako mogao da poverujem da je bila umešana u uništavanje mentalnog zdravlja En Heč nakon što su se njih dve razišle.

Kanibalizam i ostalo bih preskočio.

Pa koliko ni oni Putinovi nisu hteli sami da skoce kroz prozor, uostalom peraci svako malo padaju.

Pogledajte, ako ste i pored toga u fazonu mozda je i legit, imam rodjaka u Nigeriji koji treba da vam pise nesto...

5 minutes ago, duda said:

Ja sam isto videla taj snimak, sad da li sam ćorava, može biti, ja nisam baš tako sigurna u to tumačenje o iskakanju iz crne kese i vraćanju nazad.

Šta znam, taj lik je bio u onoj klasičnoj pozi kad kleči na kolicima na kojima je ranjenik kojega eventualno reanimira, šta znam, ugl meni taj snimak nekako mutan i nejasan.

Opet ko zna, možda nisam gledala isti snimak, odnosno isti kvalitet snimka kao @Mel

Pogledaj od 1:50 recimo

Anne Heche seriously injured after fiery car crash into home | LiveNOW from FOX

Heš je imala ozbiljne psihičke probleme i smrt je direktno povezana s tim - na dan svoje smrti izazvala je tri nesreće, i poslednja je rezultirala povredama od kojih je ubrzo pala u komu i par meseci kasnije umrla. Kada su je izvlačili iz kola pružala je otpor - to je video koji je Mel videla. Dajmo nemojmo.

8 minutes ago, duda said:

Pogledala sam nekoliko puta.

I da, prvi put sam videla pogrešno, ali ni ovaj put ne mogu da zaključim da je tu ubijena.

Deluje da je u nekoj histeriji žena ustala i da su je samo vratili nazad.

Tačno to i jeste u pitanju.

3 minutes ago, duda said:

Pogledala sam nekoliko puta.

I da, prvi put sam videla pogrešno, ali ni ovaj put ne mogu da zaključim da je tu ubijena.

Deluje da je u nekoj histeriji žena ustala i da su je samo vratili nazad.

Pa morala je da ima neki kiseonik preko lica a ne da je zamotaju kao mumiju preko glave. Po komentarima se javljaju ljudi koji ili rade ovu prvu pomoc ili koji su imali prilike da znaju kako izgleda spasavanje i nigde nije protokol da ovako umotaju preko glave nekog ko je povredjen u pozaru pa da izgleda kao da iznose nekog ko je vec preminuo. Kad se digla samo su je gepekovali, nisu priskocili da joj daju kiseonik itsl.

ovo kako je odradio akademsku zajednicu je zapravo maestralno isuse

54 minutes ago, gospa buba said:

ovo kako je odradio akademsku zajednicu je zapravo maestralno isuse

Bukvlano cijeli Harvard.

i ko sve ne. bukvalno moram josh da sedim da mislim o tome unsure

Jel moze dajdzest u 2 recenice sta je sad sa Harvardom?

On 25.2.2026. at 14:12, Marcus Wulffings said:

Za Epštajnce novi viralni pikovi:

img%5D

Mada mu se ime već pominjalo...ali macane, šta si to radio tamo, o šta si češao svoje brke?

Ove anume su neđe 40+, a minimum 30+.Tako da maloljetnice, Epstin, ođe ne igra.

7 hours ago, Mel said:

Jel moze dajdzest u 2 recenice sta je sad sa Harvardom?

Stvorio krug kontakata tako sto je finansirao istrazivacki rad, milione davao kome je licno hteo (nista konkurs, kriterijumi). Sponzorisao konferencije, pa sedeo po kuloarima. Tamo gde bi nasao ‘srodnu dusu’, tipa Lawrence Krauss (u medjuvremenu okrivljen za seksualno uznemiravanje) ili mizogina ljiga Larry Summer (na celu Harvarda godinama, trenutno se povukao, ceka se da da ostavku) tamo je I najdalje stigao. Harvard, MIT… kupovanje uticaja I uvida. Ne razumem se u polja rada koje je finansirao, ne znam kako je birao (uglavnom fizicko i matematika, ima komentara da su osetljiva po drzavnu bezbednost, nemam pojma). Filantropski rad mu je svakako popravljao imidz. I svi ti ljudi i institucije su nastavili da imaju kontakt sa njim i primaju novac i nakon sto je osudjen.

Filantropske donacije nisu tako retke, narocito u Americi na renomiranim univerzitetima znacajan procenat finansija je iz privatnih donacija i sa takvim donorima se brizljivo odrzava kontakt. Narocito u vreme kada je prethodna trampova administracija srezala budzet za nauku. Ako je nudio novac, znacajan novac, lako je otvarao vrata. Akademici nisu nikakve moralne gromade, ima bas djubreta da se probere…

Edited by Hubris
Nepismena

1 hour ago, milfisland said:

Ove anume su neđe 40+, a minimum 30+.Tako da maloljetnice, Epstin, ođe ne igra.

Porodica je potvrdila ko su zene sa slike (radile za njega) I gde je I kada slikano (bazen hotela gde je odseo tokom nekog seminara gde je bio pocasni gost). Ostaje nejasno odakle Epstajnu slika. Muvao se po tim konferencijama, mozda je I on slikao. Kao I sa onim Bill Gates email-ovima koje je Epstajn sam sebi poslao, stice se utisak kao da je skupljao ili kreirao materijal koji bi potencijalno mogao biti kompromitujuci za mnoge iz njegove interesne svere (ako vec nije uspeo da ih uvuce u kaljugu).

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.