Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

12 minutes ago, copkillah said:

Imao sam rasprave sa nekim osobama čiji je on drugar, koje tvrde da on uopšte nije glup lik.

On je lik koji ima humor tinejdžera i stalno na tome insistira, kroz to daje svoje analize i ocene.
I ovo je verovatno neka namerna provokacija - ali, neka se tornja sa nemanjem osećaja prema svim tim žrtvama. Jebali ga Rusi.

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

shta je njega spopalo blink

3 minutes ago, pt 2.0 said:

On je lik koji ima humor tinejdžera i stalno na tome insistira, kroz to daje svoje analize i ocene.
I ovo je verovatno neka namerna provokacija - ali, neka se tornja sa nemanjem osećaja prema svim tim žrtvama. Jebali ga Rusi.

Problem je u tome što to niko ne gleda kao humor, a isto kao i za namernu provokaciju - niko ne misli da provociraš već da si glup ko kurac. Lik je Istok Pavlović novinarstva, iako on verovatno misli da igra neki 4d šah i da uspešno zajebava celu lajnu.

3 minutes ago, copkillah said:

Problem je u tome što to niko ne gleda kao humor, a isto kao i za namernu provokaciju - niko ne misli da provociraš već da si glup ko kurac. Lik je Istok Pavlović novinarstva, iako on verovatno misli da igra neki 4d šah i da uspešno zajebava celu lajnu.

Da, svi komentari na ovaj tvit su na liniji toga (ljudi ga govnaju), izuzev 1 (nešto na liniji toga da Slobodan isteruje rusofile na čistac) i izuzev 1 quota žene koja kaže da Slobodan nije glup, te da u tom duhu treba čitati tvit.
Meni je on uvek bio na granici iritacije, ali sam u fazonu da čovek mora baš da bude dosta moron pa da u ovome ozbiljno vidi mf Ruse, i nekako se nadam da SG nije baš iz te kategorije... On the other hand, ja ljude uvek vidim boljima no što jesu.

Kud ne rekoše posetiocima ostrva i hacijendi da Rusi stoje iza svega, sigurno ne bi radili to što su radili cry

9 minutes ago, pt 2.0 said:

Da, svi komentari na ovaj tvit su na liniji toga (ljudi ga govnaju), izuzev 1 (nešto na liniji toga da Slobodan isteruje rusofile na čistac) i izuzev 1 quota žene koja kaže da Slobodan nije glup, te da u tom duhu treba čitati tvit.
Meni je on uvek bio na granici iritacije, ali sam u fazonu da čovek mora baš da bude dosta moron pa da u ovome ozbiljno vidi mf Ruse, i nekako se nadam da SG nije baš iz te kategorije... On the other hand, ja ljude uvek vidim boljima no što jesu.

Ovo mu nije ni prvi ni poslednji put da pRoVoCiRa, uvek sa istim rezultatom. Ponoviću, ako on misli da je tako zajebao sve ostale i da niko ne kapira foru i da je on zbog toga mnogo pametan, onda je realno glup. Takođe, ako ga samo lože reakcije ljudi, onda se vraćamo na ono da je bukvalno isti lik kao Istok. Kako god da okreneš, on ne ispada dobro u toj priči.

čovek je bio urednik newsmax adrie u njihovoj prvoj domaćoj iteraciji (newsmax, za neupućene, je trampovska televizija, mnogo su gori od foxnews-a), a to mesto je preuzeo sa pozicije direktora birn-a. kad ne newsmax povukao prosto je izbrisao taj deo biografije, preko noći su se i on i cela redakcija presvukli u dnevnik na newsmax nikad ne spomenu. e, zašto je (meni) ovo bitno: kad medijski radnik na newsmax ideš ili ako si jako glup, ili ako ti je američko govno ukusnije od svake pite (ovo važi i za sputnik i rt) ili ako ti je novac jedina bitna stavka u životu.

(i slučaj epstin nam je omogućio da nikad lakše nije bilo odvojiti novinare od zapadnih propagandista (ako nekom gaza nije bila dovoljna). poražavajuće je da novinara ima baš malo i to na mašini, portalu 021 i par usamljenih glasova na tviteru kojima se ne daje prostor na temu u medijima za koje rade.)

btw, preporuka za emisiju ljubice gojgić, gostovale su joj tanja ignjatović, AŽC (mnogo volim ovu ženu) i tamara vuknešto, astra, teme su mehanizmi regrutovanja i reakcije javnosti i koliko je teško doći do neke pravde za žrtve i njihova sekundarna viktimizacija. marginalno su se dotakle i slučaja palma

• Author
4 hours ago, svashtabezneshto said:

čovek je bio urednik newsmax adrie u njihovoj prvoj domaćoj iteraciji (newsmax, za neupućene, je trampovska televizija, mnogo su gori od foxnews-a), a to mesto je preuzeo sa pozicije direktora birn-a. kad ne newsmax povukao prosto je izbrisao taj deo biografije, preko noći su se i on i cela redakcija presvukli u dnevnik na newsmax nikad ne spomenu.

Ne postoje dve iteracije Newsmax Adrije, Newsmax Adria je UG-ov nikad nepokrenuti kanal, Telekomov je Newsmax Balkans.

Dakle, Georgiev je bio direktor nikad nepokrenute Newsmax Adria televizije u vlasništvu United Group (koji bi dakle bio drugi njihov news kanal uz N1), a s kupljenim brendom (kao što je i N1 uspeo da pod određenim uslovima kupi da bude je CNN affiliate). Newsmax Adria je pravila samo večernju informativnu emisiju Pregled dana ili kako se već zvala u Srbiji i u BiH još neku emisiju (koja je, koliko se sećam, već postojala i samo je ribrendirana).

I nije se Newsmax povukao, nego je UG odlučio da mu se ne isplati pokretanje još jednog news kanala slične koncepcije pa nije produžio licencu kad je istekla, pa je Georgiev postao direktor vesti na Novoj S.

Mislim da su Newsmaxovi uslovi za licencu u pogledu programske povezanosti sa matičnom kućom bili daleko blaži od CNN-ovih s obzirom da za Newsmax skoro niko u Srbiji nije čuo kad je ta licenca uzeta. Ni Telekomov Newsmax Balkans sad ne peva ode Trampu.

o cemu je bio tvit, jel ima neke veze s aukrajinskim viselbloverima?

• Author

Epstein je bomba napravljena u Kremlju koja je eksplodirala u centru Zapada

To je najveći kooordinisani napad na "zapadni svet" do sada, valjda kao neka vrsta odmazde za "pad Berlinskog zida"

Vidi se po tome da nije cilj da se pokaže da postoji neki bolji, drugačiji model…

— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev)February 12, 2026

Obrisao već?

Uh, šta mu rade ruski botovi sad

image.png

Ja ovo čitam kao vrhunski sarkazam, i mnogo dobro izgleda iz te vizure

13 minutes ago, Filozof manijak said:

Ja ovo čitam kao vrhunski sarkazam, i mnogo dobro izgleda iz te vizure

Blago tebi. Možda nisi ranije imao nepriliku da slušaš Georgieva.

On nije bitan, bitan je moj subjektivni doživljaj

Sta tek Rusi radu po Norveskoj cccc.130 miliona kruna fondacijama a onda one zaposljavao bivse i trenutne politicare putem njihovh think tankova,dobrotvornih organizacije i 100 k tamo,100 k vamo,Savetnici za Mongoliju lol,al 100k mesecno platina.Klintonovima 750 miliona nok donirali takodje..Oni Danci sa Korcule gledaju i neveruju.

https://www.argumentagder.no/post/det-finnes-ikke-korrupsjon-i-norge-2

Edited by askeladden

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.