October 29, 2025Oct 29 @mustang my bad, mislio sam jesi se shibala sa nekim u street fightu, KM? (nadam se da nisi)
October 29, 2025Oct 29 Author 42 minutes ago, Bud Stonebraker said:@mustang my bad, mislio sam jesi se shibala sa nekim u street fightu, KM? (nadam se da nisi)Dok nisam krenula na KM bila sam napadnuta 3x od beskucnika i crackheads po holivudu.Otkako sam krenula na KM, samo jednom u sred bela dana, nozekanju neki izvukao na par cm od stomaka. KM treninzi (weapons class) su mi pomogli kako da izbegnem ubod, deeskaliram situaciju i drzim "blok" na zglobu njegovom. Plus da drzim psa iza mojih nogu kako ne bi jedno na drugo krenuli. A nije mi bas mali pas. Pas nije ni provalio sta se desava. Samo prolaznici koji su poceli da beze. Sve to na 50m od sherifa okrenuti ledjima.Ne plasim se ja za sebe nego za kuce da se njemu nesto ne desi.Cek da nadjem neku fotku ako imam sa tog casa. Mnogo mi je zabavno tu iako se najbrze povredim (prsti, sake, ubodi bole, bas mora da se pazi). Totalno preporucujem Krav Maga pogotovu zenama (bolji refleksi, brzina, spretnost, samoodbrana, kardio etc) i deci (em uce em se istrose.Druga fotka je sa pravim Edited October 29, 2025Oct 29 by mustang
October 29, 2025Oct 29 wow, wouldn’t wanna fuck w you, girlpa, to je fora da ostanes na nogama - da te ne povuku dole!
February 14Feb 14 Author 3 hours ago, pariah said:@mustang Šta, boga ti, bi sa mašrumkama? Jesi stavljala u blender i krkala?Dobro si me podsetio! Ostalo mi jos 6 kockica valjda, ovih manje cu da radim pa cu da se uradim 😂😂 Nikakve efekte nisam imala.verovarno cu uzeti 4-5 kockica sada. Javljam!
February 14Feb 14 Kontam da su free i imaju shopovi za njih bez problema u Cali? Gde ja živim jebo me bog.
February 15Feb 15 Author 5 hours ago, pariah said:Kontam da su free i imaju shopovi za njih bez problema u Cali? Gde ja živim jebo me bog.Slagacu te, mislim da nije legalno da se prodaju u weed shops. $50-60 bila valjdaOvo sam kupila ispred parka na hajk kad sam isla, prodavali su tu i reklamirali...A jednom sam usla kod woody Harrison, i on otvorio shop u WeHo-the woods, da pitam sta prodaju jer mi nije bilo jasno gledajuci od spolja. Mnogo lepo mesto, ladno moze da prodje kao radnja za prodaju interior stvari i kristala 😁 svece i prirodna svetlost. On sedeo tu, imao shesir neki, naravno tek kad je digao glavu, cuvsi moje marsovac pitanje, sam ga provalila.Evo ti cokolada i kacim njegovu radnju Edited February 15Feb 15 by mustang
February 15Feb 15 1 hour ago, mustang said:Slagacu te, mislim da nije legalno da se prodaju u weed shops. $50-60 bila valjdaOvo sam kupila ispred parka na hajk kad sam isla, prodavali su tu i reklamirali...A jednom sam usla kod woody Harrison, i on otvorio shop u WeHo-the woods, da pitam sta prodaju jer mi nije bilo jasno gledajuci od spolja. Mnogo lepo mesto, ladno moze da prodje kao radnja za prodaju interior stvari i kristala 😁 svece i prirodna svetlost. On sedeo tu, imao shesir neki, naravno tek kad je digao glavu, cuvsi moje marsovac pitanje, sam ga provalila.Evo ti cokolada i kacim njegovu radnjuMa skeptičan sam za to da ćeš se uraditi od te čokolade. Liči mi na navlakušu. Više će te zveknuti ona Menaž za kuvanje. Ja se jednom usro od nje. Edited February 15Feb 15 by pariah
February 15Feb 15 2 hours ago, mustang said:Javljam, nadam se da cu ove nedelje imati 4-5 sati u sred dana slobodnoŠta fali u sred noći?