Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wellness by Mustang

Featured Replies

26 minutes ago, mustang said:

Btw, ja se stvarno divim roditeljima kako sve postizu. Jos dvoje dece, kako?!?

Pa samo psa da prosetam treba mi 3-4 sata a radim od kuce, pa dok jedemo,odradim neke stvari, gotov dan. A ustajem u pola sest-sest i lezem posle ponoci. Imam nap popodne pola sata-sat

Mala deca su nemanje sebe i života, realno, ako ih je više od jednog. Ali čovek to tako brzo zaboravi. Ja kad vidim sad sestru s klincima kad dođu, samo mi glava levo - desno, tih tri sata paženja njih mi je kao da sam maraton trčala 🥹

Nekad se divim sestri kako izdržava, jer je baš mala razlika među njima. Meni je ćera imala skoro 5 godina kad se mališa rodio, minimalno je pravila haos i ljubomorisala. A ova dvojica, to se ne zna kog treba da gledaš, kog da juriš

E da. Prednost veće dece je što možeš da ih uposliš da paze na manju 😁

Edited by Svemir Zeka

Wellbeing by Venom

Kad god mi je teško, pogledam par minuta video klipa ispod i odmah mi je lakše, jer je jasno da je danas sve mnogo bolje nego što je bilo. Ali ne zaboravite na izreku da otrov čini doza, samo par minuta i ne više.

1 hour ago, Venom said:

Wellbeing by Venom

Kad god mi je teško, pogledam par minuta video klipa ispod i odmah mi je lakše, jer je jasno da je danas sve mnogo bolje nego što je bilo. Ali ne zaboravite na izreku da otrov čini doza, samo par minuta i ne više.

Venome, tebi je izgleda najteže. cry

1 hour ago, Venom said:

Wellbeing by Venom

Meni ne deluje da smo se mnogo pomerili, citajuci ove naslove dole
"Saska Karan imala seks sa duhom"
"Domacici se Isus ukazao u tiganju"
"Ceca dobila ogrlicu od sina"
Deluje da se informer nije pomerio smesta od onda

Zaboravio sam koliko je minimaks bio antipatican lik
I ovaj jedan student koji je rekao nisu bas dobar par ali ga je sluzba iza kamere brzo ispravila

12 hours ago, shimpu said:

Musko, 42 godine, 173cm, 68 kila. Dobra krvna slika, dobar pritiisak.

Ustanem u 5, odem u kupatilo, obrijem se i istusiram. Izlazim iz kupatila, skuvam zeni kafu, odnesem joj u krevet. Polako budim decu. Zena zavrsava kafu, operem sudove, deca su budna, spremam im dorucak. Kad zavrse pomognem im da operu zube i da se obuku. Starijem proverim da li su knjige za skolu spremne. Oblacim se, polako krecemo, starijeg odvedem u jutranji boravak, bude tu oko pola sata. Mladjeg odvedem u vrtic, zenu na posao. Onda odem i ja na posao. Starijeg posle skole uzme moja mama. Nakon posla odem po starijeg, mladjeg je uzela zena. Dodjem kuci, rucam, mladjeg vodim na atletiku, vratim se kuci. Onda odem po njega i kad se vratim sa starijim radim domaci. Starijeg zatim vodim na fudbal koji se zavrsava oko 21:15. Kad se vratimo, on se istusira, nesto pojede i na spavanje. Zena i mladji vec uveliko spavaju. Izlazim napolje da popijem kiselu vodu ili pivo sa drugarima. Kod njih sve isto, mozda malo drugaciji raspored, zavisi koja su deca smena. Vratim se kuci oko 23:30 i pravo na spavanje. Budim se u 5, odlazim u kupatilo, isturisam se i obrijem.

Deca hoce psa za novu godinu

RIP

1 hour ago, Pixie said:

Venome, tebi je izgleda najteže. cry

*gewesen. Već sam odgledao tri minuta danas. Osim toga, ako to ne upali, preporučujem magnezijum taurinat, ice baths i alkohol. Mislim da je najdelotvornija stvar za većinu ljudi kod kupanja ladnom vodom kad potroše pitaj boga koliko para na one kade na naduvavanje, jer misle da je to konačno ta stvar na koju će potrošiti pare, a koja će im promeniti život iz korena. Unboxing therapy > therapy.

9 hours ago, lord_s said:

Meni ne deluje da smo se mnogo pomerili, citajuci ove naslove dole
"Saska Karan imala seks sa duhom"
"Domacici se Isus ukazao u tiganju"
"Ceca dobila ogrlicu od sina"
Deluje da se informer nije pomerio smesta od onda

“Svet, magazin istine.”

krilata beba rodjena u Bosni, sad bi trebala biti 30-ak godina. Gde je, sta radi?

20 minutes ago, Djuro said:

“Svet, magazin istine.”

krilata beba rodjena u Bosni, sad bi trebala biti 30-ak godina. Gde je, sta radi?

Odletela je iz regiona ako je pametna fantom

• Author

Lepo se zabavljate 😁

Krav Maga mi izgleda super cool!

jesi imala priliku da je apliciras?

ja sam 1 kao trenirao bjj ali mi dosadilo da se vacarim sa tipovima po 2 sataD

krav maga je kao kratko&jebitacno, ali treba paziti da se ne aplicira na pogresnoj osobi?

• Author
On 26. 10. 2025. at 17:52, Bud Stonebraker said:

Krav Maga mi izgleda super cool!

jesi imala priliku da je apliciras?

ja sam 1 kao trenirao bjj ali mi dosadilo da se vacarim sa tipovima po 2 sataD

krav maga je kao kratko&jebitacno, ali treba paziti da se ne aplicira na pogresnoj osobi?

Da apliciram KM?

Ja to praktikujem vec godinama 6-7, mislim. Najbolja investicija u sebe sto sam mogla. I sestricina (14god) mi ide, negde u blokovima na novom. Beogradu, mokra izadje 😁

Jedino sto ne idem na pojaseve vise, obecala majci ali me u skoli pustaju na njihove casove (braon/crni pojas/level 4&5)

Skola mi ima i bjj sa gi i no gi. Al nisam ja bjj fazon da se tamo rvem sa njima i skupljam dlake sa poda (slicna tebi tu 😂). Verujem da bi pola njih volelo da me ima u klincu a pola da me zadavi 😂

Meni je cilj da ne padnem na zemlju i da su mi udarci precizni i fatalni.

Ja idem iskljucivo na krav maga casove, oruzje i fight classes (1 na 1)

Edited by mustang

• Author

Htela sam da preporucim red light therapy za brzi oporavak koze, kostiju, misica, nerava

Nisam redovna ali koristim masinu za lice i kozu kao i za donji deo ledja i kukove. Trebala bih biti redovnija jer stvarno pomaze. Naravno na kozi se za mesec dana vec vide rezultati (ja sam radila 2-3 puta nedeljno po 10mi) ali za kosti, hrskavicu treba duze. I brzo je za regenaciju misica, nesto sam sjebala bila rame pre godinu dana, za par nedelja je bilo kao novo i koristila sam masinu 4-5x po 15min nedeljno

Imam Hooga panel kod kuce, crvene lampice su za kozu, a bele za dublju penetraciju (😂🤦🏼‍♀️)... Odoh da se pomolim, necasne misli mi krenuse 😂

12 minutes ago, mustang said:

Htela sam da preporucim red light therapy za brzi oporavak koze, kostiju, misica, nerava.

Ja nažalost nemam para za tu mašinu. Da li mi može ikako kao zamena pomoći crvena sijalica u sobi i dnevnom kao u Balkanskom špijunu?

Edited by pariah

• Author
11 minutes ago, pariah said:

Ja nažalost nemam para za tu mašinu. Da li mi može ikako kao zamena pomoći crvena sijalica u sobi i dnevnom kao u Balkanskom špijunu?

Ajd u spavacoj, al dnevnoj? 😂

🤷🏼‍♀️ Ne verujem. Zajebavas 😁

Edited by mustang

Mrtav ozbiljan.