October 22, 2025Oct 22 10 minutes ago, Mel said:Bijedo, zubi nosenje. A kad da stigne da jede čovek, realno
October 22, 2025Oct 22 4 minutes ago, ubibobi said:A kad da stigne da jede čovek, realnoutorkom i cetvrtkom od 4 popodne do 23 nema izgovor da se ne razvali od klopeedit: pobrkah im rasporede, svakako su brutal Edited October 22, 2025Oct 22 by Mel
October 22, 2025Oct 22 Izvinite na smetnji, ali čemu ovaj topik služi? Zar nije moglo na vocap, detox ili šta god već? Ima dovoljno tema za fitnes, ishranu, kao i čit-čet i samoprezentaciju, čini mi se da nema potrebe da svako otvara poseban topik o sebi.
October 22, 2025Oct 22 @Pixie možda je split 🤔 Ja nisam sigurna za 4 espresa da li je typo ili je doza stvarno tolika
October 22, 2025Oct 22 1 minute ago, Pixisis said:@Pixie možda je split 🤔 Ja nisam sigurna za 4 espresa da li je typo ili je doza stvarno tolika Može biti. Ali i onda - čemu to služi, sa svim tim espresima?
October 22, 2025Oct 22 Moderacija splitovala da nas podstakne da implementiramo welness u svoje zivote, ali nezahvalnici samo se zalimo i kukamo
October 22, 2025Oct 22 Just now, Pixie said:Hvala @Mel . Onda se izvinjavam, samo vi nastavite i ne dajte se ometati. Ja se zalim i dok spavam! nema stajanja
October 22, 2025Oct 22 3 hours ago, Pixie said:Izvinite na smetnji, ali čemu ovaj topik služi? Zar nije moglo na vocap, detox ili šta god već? Ima dovoljno tema za fitnes, ishranu, kao i čit-čet i samoprezentaciju, čini mi se da nema potrebe da svako otvara poseban topik o sebi. Možda nema potrebe ni za dve Pixi(s) članice, dovoljna je jedna, pa ih imamo. Edited October 22, 2025Oct 22 by eumeswil
October 22, 2025Oct 22 24 minutes ago, eumeswil said:Možda nema potrebe ni za dve Pixi(s) članice, dovoljna je jedna, pa ih imamo. Eh, pa to je sasvim druga priča. Piksija nikad dovoljno, nikad ne znaš kad ti mogu zatrebati.
October 22, 2025Oct 22 Author 8 hours ago, ubibobi said:Ma nisi ti nizak no je mustang visoka Ja najniza u famEliji, zovu me mrva 🤷🏼♀️ I "porasla" sam 1cm od prosle godine (vezbanje i mozda poze u spavanju) Svadba mi je bila elfs i midgets kombo. Muzevljevi su do struka mojima.
October 22, 2025Oct 22 Author 3 hours ago, Pixie said:Izvinite na smetnji, ali čemu ovaj topik služi? Zar nije moglo na vocap, detox ili šta god već? Ima dovoljno tema za fitnes, ishranu, kao i čit-čet i samoprezentaciju, čini mi se da nema potrebe da svako otvara poseban topik o sebi. Volim da mi je citko i vidljivo ono sto imam da ponudim. Zato sam posstavila kao nov topik.Lako se nadje i kombinacija je svega i svacega i menjace se, dopunjavati. Edited October 22, 2025Oct 22 by mustang
October 22, 2025Oct 22 Author Btw, ja se stvarno divim roditeljima kako sve postizu. Jos dvoje dece, kako?!? Pa samo psa da prosetam treba mi 3-4 sata a radim od kuce, pa dok jedemo,odradim neke stvari, gotov dan. A ustajem u pola sest-sest i lezem posle ponoci. Imam nap popodne pola sata-sat
October 22, 2025Oct 22 20 minutes ago, mustang said:Btw, ja se stvarno divim roditeljima kako sve postizu. Jos dvoje dece, kako?!?Pa samo psa da prosetam treba mi 3-4 sata a radim od kuce, pa dok jedemo,odradim neke stvari, gotov dan. A ustajem u pola sest-sest i lezem posle ponoci. Imam nap popodne pola sata-satPsa šetam kraće, a dete šetam zajedno sa kučetom (ako je kod kuće i hoće da ide sa nama). Btw, welcome back.
October 22, 2025Oct 22 36 minutes ago, Pixie said:Eh, pa to je sasvim druga priča. Piksija nikad dovoljno, nikad ne znaš kad ti mogu zatrebati. Репрезентација Србије у фудбалу бегз ту дифр...