February 14Feb 14 41 minutes ago, banecare1 said:gleda li neko celebrity game Koliko treba mrzeti sebe da bi se ovo njesra gledalo
February 14Feb 14 1 minute ago, banecare1 said:sjajan mec, ali necu da vam prepricavam posto me zavitlavate Ne, ne, pls nam prepricaj kako kamenjare, saplicu se i padaju...showtime
February 14Feb 14 On 9. 2. 2026. at 12:36, Svarog said:Uvedu lepo play-out. Svi koji ne idu u play-off/in igraju razigravanje po nekom principu.Pobednik tog turnira ima 1. pik na draftu te godine, a ostali se ređaju dalje spram uspeha na turniru.Jbg, nekom ko je zakucan za dno bi bilo teško da se izvuče jer bi baš teško dohvatao prvih par pikova, ali jbg nije da uz malo više cimanja i planiranja i poneki user na draftu (recimo nekog debelog belca sa 41. pozicije) nije nemoguće.Za još vrhunskih predviđanja zapratite moj PPP profil
February 14Feb 14 11 minutes ago, Amos said:Kad kreću trojke večeras?Uzima epidemiolog Dr. KonDr. Kon ftw, mada bi bila fora i da uzme Dejm u kolicima.
February 14Feb 14 Ja sad tek vidim da TMac i Vince imaju podcast, a taman sam NBA sveo na razumnu meru.