November 7, 2025Nov 7 Author Just now, Venom said:Eto šanse za naše klubove da konačno osvoje Evroligu.Baš me zanima šta će biti sa ostalima. Verovatno selidba u FIBA BCL dok će ova EL da ode na smetlište istorije
November 7, 2025Nov 7 pa ok, Bodiroga je oštećen za Real i Barcu i jednog grčkog blizanca, ovo ostalo moda marjanova, neće se ni osetiti
November 7, 2025Nov 7 Na to sam zaboravio, onda još bolje. Zvezda u Partizan u finalu Evrolige, nakon što su izbacili Cibonu i Iliriju u polufinalu.
November 7, 2025Nov 7 Author Al ovu EL ko da vode Srbi. Godinama se priča da stiže nba i da će ih razbucati, a oni se vode parolom "neće valjda". Jbg hoće, ćaozdravo
November 7, 2025Nov 7 44 minutes ago, Nikodije said:Projekat “NBA Evropa” dobija sve jasnije obrise. Džordž Ajvazoglu, generalni menadžer NBA Evrope, opisao je plan ovog novog košarkaškog takmičenja.Govorio je na “Fudbalskom biznis forumu” na univertzitetu Bokoni i poručio da će ovaj šampionat startovati u oktobru 2027. godine i da će imati 12 stalinh učesnika.Tih 12 klubova su iz sledećih gradova:“Madrid, Barselona, Milano, Rim, London, Mančester, Pariz, Lion, Berlin, Minhen, Atina i Istanbul”, navodi italijanska “Gazeta delo Sport”.Ako ne privole Real i Barselonu ova sklopocija ce propasti jos pre nego sto je krenula. U NBA ocigledno nisu svesni da postoji nesto sto se zove gradski rivalitet u nekim gradovima koje su projektovali kao metu. Ako zaobidju Olimpijakos, Panatanaikos, Efes i Fenerbahce a ocigledno ne racunaju na klubove poput Virtusa, Zalgirisa, Zvezde i Partizana, Valensije, Baskonije, Monaka, slabo ce ko da im gleda tu ligu. Mozda prvih par godina jer ocekujem neverovatno agresivan marketing i sigurno gomilu isluzenih NBA igraca koji ce da potpisu da igraju za razne Manchester Heavydrinkerse ali cim prodje ta prva fascinacija morace pod pretnjom oruzja da uteruju navijace u hale. Edited November 7, 2025Nov 7 by harper lee
November 7, 2025Nov 7 Just now, Nikodije said:Al ovu EL ko da vode Srbi. Godinama se priča da stiže nba i da će ih razbucati, a oni se vode parolom "neće valjda". Jbg hoće, ćaozdravoSex, droga, stavim ti moga
November 7, 2025Nov 7 Meni će nedostajati sadašnja Evroliga kad je zamene sa NBA u kojoj će igrati isluženi neuspeli NBA igrači.
November 7, 2025Nov 7 Author Ili što bi žoc rekao "nije im dosta ono što već imaju pa došli ovde da mi uzmu decimu usta ih jebem"
November 7, 2025Nov 7 4 minutes ago, harper lee said:Mozda prvih par godina jer ocekujem neverovatno agresivan marketing i sigurno gomilu isluzenih NBA igraca koji ce da potpisu da igraju za razne Manchester Heavydrinkerse ali cim prodje ta prva fascinacija morace pod pretnjom oruzja da uteruju navijace u hale.
November 7, 2025Nov 7 38 minutes ago, goofs said:Haha, samo jedan tim iz Atine, biće mrtvih i za Istanbul, basketnews tvrdi da je to Galata.Lion Ma kakvi, grci koji upadnu ce da se tripuju da su elita, a grci koji ne upadnu će da se lože da su pravoverni koji se nisu prodali za dolare. Bez obzira ko bude gde završio. Naravno veće šanse dajem Zelenima jer je njihov gazda dovoljno i lud i bogat da uleti sa koliko god para treba.
November 7, 2025Nov 7 Jedva čekam pres konferenciju kad neko bude pitao Silvera "ali kako ćete bez gradskih rivala, gde dva puta godišnje grad stane i sve se pretvori u festival košarke, sporta, prebijanja drogiranih navijača i nereda na tribinama?"SilverNe ulazim u to da li je lista istinita, ali ne bi me čudilo da je jedan atinski klub feature, a ne bug.