September 10, 2025Sep 10 Za ovu dvojicu Albanaca nisam znala. Osmanu je majka Pazarka, a otac od makedonskih Turaka. Mislim da je iz Bosne Biberovic, ali vidim da ga nema medju ovih 12. Edited September 10, 2025Sep 10 by Moonwalker
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Moonwalker said:Za ovu dvojicu Albanaca nisam znala. Osmanu je majka Pazarka, a otac od makedonskih Turaka. Mislim da je iz Bosne Biberovic, ali vidim da ga nema medju ovih 12.Znaci, izmislila si sve
September 10, 2025Sep 10 2 minutes ago, JPM said:Da bre Tarik Biberovic. Sto on nije u ekipi?Vodio bi se kao naturalizovani jer je došao kasno u Tursku, pa su pre izabrali Larkina.
September 10, 2025Sep 10 49 minutes ago, Moonwalker said:Dobro bre. Ima dvojca kojima se po liku vidi da su sa naseg dela Balkana i bez da im znas ime. Onaj mali poreklom iz Bosne sto su ga Bosanci ispustili kao dete i Cedi Osman je ovaj drugi. Samo sam pitala je li to taj?«Nasi» su najlepsiTakvih je mnogo u BG
September 10, 2025Sep 10 1 hour ago, Moonwalker said:Za ovu dvojicu Albanaca nisam znalaKenan Sipahi govori tečno srpski i pričao je više sa našim novinarima od nabeđenog konjušara Majka mu se zove Bisera,moguće da je srpkinja
September 10, 2025Sep 10 Nije, muslimanka je iz Pazara. Bisera je često ime na Balkanu nevezano za veru. Čak su dosta davana takva neutralna imena deci iz mešovitih brakova. Realno, kad bi se radila DNA analiza učesnika EP, SFRJ bi rasturila u %
September 11, 2025Sep 11 Upravo sam glasao da u polufinale prolaze Grcka, Turska, Finska i Nemacka. Gde mogu da podignem nagradu?
September 11, 2025Sep 11 32 minutes ago, Filozof manijak said:I da li bi u izmaštanom finalu pobedili Fince?