September 10, 2025Sep 10 Bukvalno mi se samo od Finaca ne sere na nos, od ovih sto su ostali na turniru. Ovo ostalo sve odvratno od odvratnijeg. Pocevsi sa onim skrbavim Atamanom.
September 10, 2025Sep 10 Mnogo bih voleo da osvoje Finci.S druge strane, finale Finska-Turska ovde ne bismo preziveli, podsecao bi nas predsednik kss svaka 2 sata kako smo bili bezobrazni
September 10, 2025Sep 10 Može da vam se ne sviđa ali turski ćaća vodi iskusno svoj tim kroz čitavo prvenstvo.Za mene je trenutno najbolji stručnjak u Evropi.
September 10, 2025Sep 10 Just now, Filozof manijak said:Može da vam se ne sviđa ali turski ćaća vodi iskusno svoj tim kroz čitavo prvenstvo.Za mene je trenutno najbolji stručnjak u Evropi.Ne sporim mu struku, covek je najbolji trener evrope. Pricam o njemu kao o pojavi, odvratan je.
September 10, 2025Sep 10 6 minutes ago, Lancia said:Taman sam mislio da te uclanim u moj finski tim Gotivim i Markanena i malog ludaka, ali osećam neki ludilo intezitet u finalu Turska - Nemačka.
September 10, 2025Sep 10 Iskreno me boli uvo ko ce da osvoji, simpatije mi vuku pojedinci, a to sto Finska ima dvojicu a Turci jednog, onda tamo i preteze.
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Milošica said:Gotivim i Markanena i malog ludaka, ali osećam neki ludilo intezitet u finalu Turska - Nemačka.Sav si senzibilan
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Lancia said:Iskreno me boli uvo ko ce da osvoji, simpatije mi vuku pojedinci, a to sto Finska ima dvojicu a Turci jednog, onda tamo i preteze.Znao sam da se ložiš na Čedaja
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Filozof manijak said:Znao sam da se ložiš na Čedaja Je li to onaj sto mu je majka Pazarka, a otac iz Makedonije? Edited September 10, 2025Sep 10 by Moonwalker
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Moonwalker said:Je li to onaj sto mu je majka Pazarka, a otac iz Makedonije?To ti je 60% reprezentativaca Turske
September 10, 2025Sep 10 Just now, JPM said:To ti je 60% reprezentativaca Turske Dobro bre. Ima dvojca kojima se po liku vidi da su sa naseg dela Balkana i bez da im znas ime. Onaj mali poreklom iz Bosne sto su ga Bosanci ispustili kao dete i Cedi Osman je ovaj drugi. Samo sam pitala je li to taj?«Nasi» su najlepsi
September 10, 2025Sep 10 9 minutes ago, Milošica said:Gotivim i Markanena i malog ludaka, ali osećam neki ludilo intezitet u finalu Turska - Nemačka.to se mora gledati u krojcbergu
September 10, 2025Sep 10 Navijao sam za Sloveniju iz klupskih razloga tj manje šanse da nam se povrede Bonga i Tajs. Ali i iz nacionalnih, jer ako Nemci uzmu medalju u Rigi, definitivno će biti najdominantnija nacija u ovom ciklusu velikih takmičenja. Tako da navijam za Finsku i Grcku. Mada po dosadašnjem iskustvu, verovatno će to biti par za bronzu.
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Moonwalker said:Dobro bre. Ima dvojca kojima se po liku vidi da su sa naseg dela Balkana i bez da im znas ime. Onaj mali poreklom iz Bosne sto su ga Bosanci ispustili kao dete i Cedi Osman je ovaj drugi. Samo sam pitala je li to taj?«Nasi» su najlepsiSipahi je Albanac, Osman je Makedonac, Osmani je Albanac. Koji iz Bosne?