September 10, 2025Sep 10 10 minutes ago, Micko8 said:Germani na germane u polufinalu.Kad Finci postadose Germani?
September 10, 2025Sep 10 Just now, Valk said:O kakvim Turcima pričate kad moraju da pobede Janisa?Ajmo redom, polako.To ti je završeno.
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, garmonbozia said:To ti je završeno.Pa nije meni jer ja navijam sad za Grke, jebo vas* Ataman Erdogan i Turci.* Navijače Turske
September 10, 2025Sep 10 Nemacka od pocetka prvenstva jeste jedina ekipa gde konstantno 3 ili 4 igraca doprinose sa dosta poena (15ak i plus), za razliku od Srbije npr. sa Jokicem, ili Slovenije sa Doncicem, i to jeste njihova prednost. Sruder i Vagner standardno oko 20, plus se prikljuci 1-2 uvek, i nikad ne znas ko ce taj da bude jer imaju najkvalitetniju klupu.Nadam se da ce Janis da ih pokida na brzinu i skocnost, jer njega nema ko da cuva u Nemackoj, i da Grcku krenu trojke, te da Sruder udje u nervozu, i da ne isporuci njegovo. Vagner je ionako pickica, njega ce Grci da rese na cvrstinu. Edited September 10, 2025Sep 10 by JohnnyD
September 10, 2025Sep 10 Volim da zlato uzimaju kosarkaske nacije. A, uz rizik da je moja procena konzervativna, taj kriterijum od ovih u polufinalu kriterijum jedino ispunjavaju Grci.
September 10, 2025Sep 10 Grke će Turci da ugaze. Taman i da ne uštopuju Janisa - a jebaće mu Ataman majku - nema ko da se pojavi kod Grka da preuzme.Finci sa druge strane mogu neprijatno da iznenade Nemce pogotovo ako Šruder ostane u štetočina™ modu - finci imaju odličan šut i dobar skok plus imaju gomilu igrača da bace na Vagnera.e: da se ne zaboravi da nemci igraju bez selektora gotovo ceo EP. Mumbru baš loše izgleda e Edited September 10, 2025Sep 10 by steins
September 10, 2025Sep 10 Niko neće nikog da ugazi, jbt nismo u nokaut fazi imali takvu tekmu ni sa drastičnijom razlikom među timovima.
September 10, 2025Sep 10 1 minute ago, Milošica said:Ajmo Turci, ajmo Nemci.Taman sam mislio da te uclanim u moj finski tim
September 10, 2025Sep 10 Just now, Mindaugas Žukauskas said:Niko neće nikog da ugazi, jbt nismo u nokaut fazi imali takvu tekmu ni sa drastičnijom razlikom među timovima.Turci će dobiti grke bez problema. Jel to onako, objektivnije™?