September 10, 2025Sep 10 Just now, JPM said:Omic je kroz karijeru uzasan na zagradjivanju. Njemu je ofanzivni skok forte.Da, primetno je bolji pod tuđim košem.Kamenjari Slovenija opasno sad
September 10, 2025Sep 10 Malo me podseca na nas kad smo pukli od Amera. Bedak od dve-tri vezane greske, plus sudija.
September 10, 2025Sep 10 Just now, precog said:Odlicno su igrali, ubi ih muric i ona glupa tricaBile su dve glupe trice, Obst je šutnuo onu iz koraka u zadnjoj sekundi napada, i to ubija u pojam
September 10, 2025Sep 10 Ocekivan ishod. Slovencima je falilo meso ispod kosa, taj Nebo sto ih je ispalio.
September 10, 2025Sep 10 Mislim da ce Finska pruziti mnogo jaci otpor Nemcima u polufinalu nego sto je to bio slucaj u grupi. Napunili smo ih samopouzdanjem, ocekujem tesnu utakmicu.
September 10, 2025Sep 10 Smucilo mi se prvenstvo, dajte Nemcima trofej ako moraju da osvoje. Nadam se da im ni sudije nece pomoci protiv Grka, ovo je najodvratnija reprezentacija u istoriji kosarke, Buskec-Pike nivo sabanizma Edited September 10, 2025Sep 10 by JohnnyD