December 25, 2025Dec 25 Koliko znam, pravilo je da se keeperi ne resetuju. Edited December 25, 2025Dec 25 by Timmi
December 25, 2025Dec 25 mislim da sam imao istu tu dilemu u sumskoj ligi pre par sezona i Ros je razjasnio da se ne resetuju što je i logično
December 25, 2025Dec 25 5 minutes ago, levi said:mislim da sam imao istu tu dilemu u sumskoj ligi pre par sezona i Ros je razjasnio da se ne resetuju što je i logičnoOnda sve okej, moguće je da sam pogrešno protumačio, iako je prilično decidirano.
December 25, 2025Dec 25 Author da dodatno razjasnimo. u shumskoj se trejdom ne resetuje status. niti se menja draft pick. nova keeper iskreno ne znam više sta je dogovor. ligu sam preuzeo od dedi kula. da, nije logično da se resetuje status. preneo sam @Amos pogrešnu informaciju
December 25, 2025Dec 25 ok da se ne resetuje, meni npr mnogo vise smeta sto se sastav lockuje jos poslepodne pa se ne mogu ubacivati igraci sa fa, da se zamene povredjeni igraci...
January 12Jan 12 U vrhu nove keeper napeto ko na WC šolji, mada nas @Timmi sve rastura ovim letećim izmenama Edited January 12Jan 12 by Amos
January 25Jan 25 Pošto će Janis da odmori u keeper ligi dok mu ne razreše mesto boravka, nudim DiVincenca u zamenu za nekog skakača. PF/C imaju prednost ali ako nekome padne nešto drugo interesantno na pamet možemo izvagati.@kralj je l' ti Mamu u izlogu možda? Edited January 25Jan 25 by Amos
March 27Mar 27 @Ros, da li je draft order vezan za poziciju tima na kraju sezone ili na kraju plejofa?
March 27Mar 27 Author 5 hours ago, Amos said:@Ros, da li je draft order vezan za poziciju tima na kraju sezone ili na kraju plejofa?na kraju plejofa. na kraju sezone se gleda roster. u shumskoj