October 18, 2025Oct 18 12 hours ago, Ros said:sve ti je deo protokola. povuci, potegni, navlaci, dovlaci Ja ne bih igrao ove sezone, jednostavno nevolem Yahoo Fantasy platformu. E sad, ako BAS moram 😁 ( tj nema vas dovoljno, ne pronadjete zamenu, itd ), nije problem, "cu si nadjem vreme" 😜
October 18, 2025Oct 18 25 minutes ago, kralj said:U kojoj si ligi? Ajde da probamo da nađemo.Neka Challenge i "Regularnoj" ... mogu da igram , tj igracu Official/Unofficial ( da olaksam potragu za novim igracima), ovu drugu ne bih.
October 19, 2025Oct 19 Ništa ne razumem. Daj tačan naziv lige koju ne bi da igraš. Ako je ja ne igram, mogu da uletim ako sam slobodan u vreme drafta. Edited October 19, 2025Oct 19 by kralj
October 19, 2025Oct 19 Author 14 hours ago, John Dies at the End said:Ja ne bih igrao ove sezone, jednostavno nevolem Yahoo Fantasy platformu.E sad, ako BAS moram 😁 ( tj nema vas dovoljno, ne pronadjete zamenu, itd ), nije problem, "cu si nadjem vreme" 😜imamo vremena do sutra uvece da nadjemo zameno za shumsku ligu.ovaj tim da se preuzme. pick od 4 do 11PickČuvari TradicijeKeeperRound '251Giannis Antetokounmpo 2Bam Adebayo 3Jarrett Allen 4Isaiah Hartenstein35Collin Sexton46John Collins57Coby White168Josh Hart79Chris Paul810Al Horford911Grayson Allen10
October 19, 2025Oct 19 Author 3 hours ago, kralj said:Ništa ne razumem. Daj tačan naziv lige koju ne bi da igraš. Ako je ja ne igram, mogu da uletim ako sam slobodan u vreme drafta.ja sam razumeo da nece Shumsku. znaci, tu nam treba sad jedan igrac Edited October 19, 2025Oct 19 by Ros
October 19, 2025Oct 19 On 18. 10. 2025. at 11:47, Ros said:to je prica sa B92 foruma gde se igrala NBA Fantasy. sadasnja Official liga. posto u toj ligi nije bilo dovoljno mesta, a neki od tadasnjih admina je bio u fazonu "liga je za poznavaoce NBA a ne radoznale posmatrace". ja onda resim i napravim jos jednu ligu za B92, i dam joj ime "sumska". kao za amatere, jel te... mislim da malo njih se seca toga.od prve sezone, osim mene je tu jos aktivan, ako se ne varam samo @leviostavi mi Jalena i Stephona Castlea ako nije kasno..
October 19, 2025Oct 19 20 minutes ago, kralj said:@Amos ?Sutra veče je i taj draft.Ja sam za, mogu večeras da uhvatim pola sata da vidim kakav je tim i to.
October 19, 2025Oct 19 40 minutes ago, Ros said:u shumskoj je Cuvari tradicije, a u zvanicnoj Ale s'BagdaleJa onda ne igram to što zoveš zvanična. Ako tu fali neko, ja mogu da uskočim.
October 19, 2025Oct 19 Author 2 minutes ago, kralj said:Ja onda ne igram to što zoveš zvanična. Ako tu fali neko, ja mogu da uskočim.jedino ako @John Dies at the End hoce da ti ustupi mesto
October 19, 2025Oct 19 30 minutes ago, kralj said:Ja onda ne igram to što zoveš zvanična. Ako tu fali neko, ja mogu da uskočim.27 minutes ago, Ros said:jedino ako @John Dies at the End hoce da ti ustupi mestoRado..1 hour ago, Ros said:jedino ako @John Dies at the End hoce da ti ustupi mestoAko nema drugih opcija, rado 😁
October 19, 2025Oct 19 Ništa, Rose, šalji onda, da se čovek ne muči.Meni za official, Amosu za šumsku. Nova i šumska su verovatno kompletne sada. IMT i Homer u šumskoj nisu ostavili kipere, ali sad sam bacio oko na timove, pretpostavljam da nikog neće da ostave.