October 15, 2025Oct 15 9 hours ago, 189- said:ja cu keepovati kesslera i durena.Keslera u 3. rundi (ako je tabela dobra)?
October 16, 2025Oct 16 22 hours ago, Ros said:ajmo ljudi polako sa keeperima. u obe lige.shumska, prijavili:monopolistigranicarnova keeper:granicarPrijavio sam ja i za novu: Wagner, Mobley, Booker, BridgesZa ovu drugu - izbaci mi Kulibalija pls, ako mogu i dvojica. Ostaju samo Ja i Johnson Edited October 16, 2025Oct 16 by Ivo Petović
October 16, 2025Oct 16 Author 41 minutes ago, Ivo Petović said:Prijavio sam ja i za novu: Wagner, Mobley, Booker, BridgesZa ovu drugu - izbaci mi Kulibalija pls, ako mogu i dvojica. Ostaju samo Ja i Johnsonok, done
October 16, 2025Oct 16 On 15. 10. 2025. at 23:18, 189- said:mene pitas nesto? ;DPa možeš Porzingisa u 8, a ti ostvljaš Keslera u trećoj rundi. U čemu je fora?Mada mi je čudno da si ga birao tako visoko i prošle godine. Jel greška neka?
October 17, 2025Oct 17 Troluješ nas. 😀 KP mislim da može da bude u top 30 btw. Nikad spremniji nije bio.Rose, idem sa Kajrijem, nek ide život: Nova:JokicJ. JohnsonWhiteIrwingPPP Challange:Murphy III 5.Holmgren 9.Daniels 10.
October 17, 2025Oct 17 naravno da ne trolujem. 15. je bio prosle godine po renkingu. to je pocetak druge runde. za sledecu sezonu projekcija je 28. mesto. to je kraj druge runde.u svakom slucaju ako odigra 65 utakmica, isplatice se sigurno.
October 17, 2025Oct 17 Gde nalaziš te renkinge? Meni su uglavnom misleading, ali svejedno, nema šanse da je Kesler bio 15.Možda ako se gledaju 3 kategorije - blokade, skokovi i procenat iz igre. U svemu ostalome je krš.
October 17, 2025Oct 17 Keeperi Nova - KAT, Adebayo, Morant, M. TurnerKeeperi Challenge Edition - Edwards, Sengun, LameloUzasno sam nepripremljen za ovu sezonu, nista pogledao nit iz-analizirao. Cak ne verujem da stizem na prvi draft..