October 19, 2025Oct 19 Ja sam bio ubedjen da je @kralj već u oficijalnoj : )Koji si ti u ovim ostalim?
October 19, 2025Oct 19 black blocksKad vam je draft za tu oficijalju? Danas prvi put čujem da to postoji. Ima li kipera?
October 19, 2025Oct 19 Nema keepera,. Sad je u 21h.To je glavna liga, sto godina je igramo.@Ros je l ubacuješ kralja onda u oficijalnu? Edited October 19, 2025Oct 19 by Ivo Petović
October 19, 2025Oct 19 Author 13 minutes ago, kralj said:Ajde, ako Ros vidi na vreme.Neću bez da draftujem.poslao sam ti Invite, tj. transfer
October 19, 2025Oct 19 Author poslao sam i @Amos poziv za shumskuIMT je prijavio keepere na chatu lige
October 19, 2025Oct 19 7 hours ago, Ros said:imamo vremena do sutra uvece da nadjemo zameno za shumsku ligu.ovaj tim da se preuzme. pick od 4 do 11PickČuvari TradicijeKeeperRound '251Giannis Antetokounmpo 2Bam Adebayo 3Jarrett Allen 4Isaiah Hartenstein35Collin Sexton46John Collins57Coby White168Josh Hart79Chris Paul810Al Horford911Grayson Allen10Coby White i još jedan? Ako je tako onda Sexton pored Coby-ja.
October 20, 2025Oct 20 Author 11 hours ago, Amos said:Coby White i još jedan? Ako je tako onda Sexton pored Coby-ja.ne moras ni jednog, a moze maksimalno 3up to you
October 20, 2025Oct 20 12 minutes ago, Ros said:ne moras ni jednog, a moze maksimalno 3up to youOnda samo Coby
October 20, 2025Oct 20 Rose, praštaj, ipak ne bih Kajrija, van pameti je. Poeltla bih umesto, ako ti nije problem. Thx
October 20, 2025Oct 20 Author 5 hours ago, kralj said:Rose, praštaj, ipak ne bih Kajrija, van pameti je.Poeltla bih umesto, ako ti nije problem.Thxmoze. promenio sam
December 25, 2025Dec 25 Hajde ovde da razjasnimo. Neka neobavezna fantasy kuknjava sa Amosom nas je dovela do pitanja statusa keepera u Novoj PPP posle trejda. Kada je na ligi Ikar pitao koji je Markanenov status, delovalo mi je da se keeper statusi zadržavaju i da je svaka od ovih zveri (a i generalno) posle tri godine opet u bubnju, ma u kom timu završila. Danas mi je Amos preneo Rosovo objašnjenje u kome deluje da se keeper status resetuje odmah posle trejda, što je potpuno besmisleno. Mnogi igraju ovu ligu decenijama, pa ne bih da solim pamet previše, ali takvo pravilo otvara prostor za ceo paket neregularnosti, koje uglavnom nećemo ni primetiti jer se ne bavimo tako detaljno tuđim trejdovima. Npr. @Timmi i ja bismo dogodine dan pred plejof mogli da trejdujemo Vembija i Jokića koje više ne možemo da keepujemo i imamo ih za naredne tri godine. Ali čak i da ljudi to ne rade sa namerom, opet ne samo da može da se stekne prevelika prednost, nego se i devalviraju dobri zabodi na draftu (što je valjda i smisao ove lige). Ili se vodi računa o tim stvarima na nivou lige, pa se takvi trejdovi vetuju u review periodu. Ja baš nemam običaj da otvaram tabelu i gledam keeper statuse.Timija i Vembija sam uzeo kao primer i zbog toga što nisam siguran koliko Timi dolazi, a znam da je najviše uključen oko pravila.