September 23, 2025Sep 23 ali da, poslusaj kralja, draftuj kuper-flega @Amos Edited September 23, 2025Sep 23 by uini
September 23, 2025Sep 23 On 22. 9. 2025. at 14:42, Ros said:keeperi spremniSumska: FinalRosters2025_Shumska.xlsxNova keeper: NovaKeeper_Final_Rosters_2025.xlsxpregledajte, proverite i pisite ovde ili na sajtu lige koga ostavljateLoši kiperi, uzimaju se s kraja regularne sezone
September 23, 2025Sep 23 42 minutes ago, uini said:nemam ovde ekipu; koliko ima ekipa u toj keeper ligi, kada je lebron dostupan na draftu, tj nije u 4x igraca koja cuvas? mislim da je on i dalje top 25-30 minimum, mozda i top20Pa imaš pravo 3x da ostaviš igrača. Janis, AD, Lebron... postaju ove godine dostupni.
September 23, 2025Sep 23 Author 16 minutes ago, Timmi said:Loši kiperi, uzimaju se s kraja regularne sezoneTo samo u Shumskoj ako se ne varam
September 23, 2025Sep 23 Jbt, grozan mi je tim.Franz, Mobley, Booker, Bridges...ako mora 4 u keeperJa, J. Johnson, Kulibali u drugoj Edited September 23, 2025Sep 23 by Ivo Petović
September 23, 2025Sep 23 4 hours ago, Ros said:To samo u Shumskoj ako se ne varamMa ne. Svake godine imamo isti razgovor i uvek se uzima kraj regularne sezone. Ne bih bio lud da uzbacujem Vembija prvi dan playoffa.
September 29, 2025Sep 29 Meni je sve ok, osim trivijalne greškice da Dejma ne mogu da ostavim.Doduše, taj četvrti mi je toliko otužan da ću da vagam između Kajrija i PG do pred žreb, da vidim da li će ovaj da se oporavlja do februara.U drugoj Holmgren i Denijels, trećeg možda dodam.Aj i da se prebrojimo, da probamo da regrutujemo ako treba još neko novi.
October 2, 2025Oct 2 Da ne pisem u cetu lige na yahoo. Pitanje za Novu keeper.Kakva je situacija sa vremenom drafta? 20i pada na ponedeljak, ne odgovara mi bas termin u 8, jer imam obaveze od pola 9. U sustini moze u 7, pola 8 i kasnije od pola 11. Utorak recimo bih mogao od 8 pa na dalje. Vikendom moze svaki termin sem subote posle 9.Moj tim je Naslednik Bade Binga.
October 3, 2025Oct 3 koji fantasy je najbolji za rookie? nisam igrao fantasy kosarku, ali posto regularno pratim ligu ubacio bi tu aktivnost. ove vse lige su zatvroenog tipa ili moze da se igra u nekoj beton ligi?
October 3, 2025Oct 3 Zatvorenog su tipa, ali uglavnom se jedva poslednji dan pokrpimo, tako da će biti mesta.Pročešljaj malo šta smo pisali Amosu na poslednjih par strana, uini je kačio i neke tutorijale čini mi se, ali nije ti neophodno. Igra se za publiku.
October 15, 2025Oct 15 Author ajmo ljudi polako sa keeperima. u obe lige.shumska, prijavili:monopolistigranicarnova keeper:granicar