Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

5 minutes ago, Ayatollah said:

Pitao sam i posle Portugala, pa evo i sada - imamo li mi neki small ball, ili umesto Jokića uvek mora da uđe Milutinov? Sa Petruševom na petici npr. Ili je to nešto što čuvamo za kasniju fazu?

Nemamo istestiran smolbol delom i jer furamo jak bigbol sa Jovićem na 3, a i delom jer nemamo dobrog pleja za to jurcanje - Vasa i Jović su prespori, a dati smolbol tim u ruke Aleksi…preznojih se samo na pomisao toga. Na papiru bi to moglo da se sastavi, ali nismo nikad igrali.

Slabi smo u realizaciji, nepouzdani svi sem Jokića, fulali smo jedno 7-8 nekih floutera. Ovaj tim mora da diše kad debeli sedne na klupu, i bila je jedna sekvenca kad su igrali Vasa i Militinov i Gudra, i rekao bih čak da nije izgledalo toliko loše, ali promašivali smo šuteve, ne možeš da igraš bez realizacije.

Rutinska pobeda, bravo momci, još 6!

1 hour ago, MeanM@ said:

Bacanja 100% svi. 32/32

Zagars je promasio drugo bacanje pred kraj.

Ovi statsi ne bi trrbalo da su tačni.

Pozdrav svima na forumu!

45 minutes ago, Nikodije said:

Ja nisam primetio da je Petrušev minut odigrao na 5 kod Karija. On je old skul, voli velike petorke.

U ovoj iteraciji nije. U Manili je bio zamena Milutinovu - na petici.

9 minutes ago, Bongo Fury said:

Zagars je promasio drugo bacanje pred kraj.

Ovi statsi ne bi trrbalo da su tačni.

Pozdrav svima na forumu!

Promasio je jedno, ali nakon ovoga sto sam pisao. Mislim da je taj promasaj bio 19/20 njihovih bacanja.

Edited by MeanM@

Mnogo je bolje dve velike baklave nego jedna.

by Kari Pešić hail

sta Vasa igra, sve ti jebem... 0/2 iz igre, 0 skokova, 0 asistencija i 3 izgubljene lopte. a nije odigrao ni 10 minuta.

Milutinov skoro pa jednako beskoristan.

dno je sto je odbrana bila gora od obojice.

sramota na sta licimo. protiv jebene Letonije tebi treba vise od 30 minuta Debelog uz 40 poena. ako se Bogdan ne vrati, odosmo u kurac a Turska ce da se popisa po nama ...

Šta tek Nemci da kažu 2023.

Polako ljudi.

U nekim situacijama odbrana je u stvari bila odlična. Imamo neku uigranu zamku gde posle iskakanja udvajamo beka uz aut liniju. Par puta smo im uzeli loptu na tu foru a jednom su se jedva izvukli i pogodili neku divlju trojku u poslednjoj sekundi. Dobili smo dve utakmice u dva dana bez jako bitnog igrača i uz dosta loše suđenje u našu štetu. Pri tom smo bolje odigrali nego juče.

Onaj udarac Porzingisa kada je Jokić posle koša zabijen na parket je nameran. Tačno se vidi da namešta dupe da ga udari u skoku.

Kod Karija, kao i kod Pizona, Cehoslovacka i dalje zivi.

12 minutes ago, nautilus said:

U nekim situacijama odbrana je u stvari bila odlična. Imamo neku uigranu zamku gde posle iskakanja udvajamo beka uz aut liniju. Par puta smo im uzeli loptu na tu foru a jednom su se jedva izvukli i pogodili neku divlju trojku u poslednjoj sekundi. Dobili smo dve utakmice u dva dana bez jako bitnog igrača i uz dosta loše suđenje u našu štetu. Pri tom smo bolje odigrali nego juče.

Onaj udarac Porzingisa kada je Jokić posle koša zabijen na parket je nameran. Tačno se vidi da namešta dupe da ga udari u skoku.

u 19 nepunih sati, da budemo precizniji.

Ovde je jedino pozitivno to što je novinar član b92 portala. Kari prso ko lajsna

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.