Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Just now, theanswer said:

Pa ne, jedna utakmica suspenzije uslovno na tri godine

Ahaaa, pogrešno sam razumeo. Tnx

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Gledam reprizu, nivo nezainteresovanosti, niko ne ide na loptu, odbrana 0...

Kretanje kao da domine igraju... Baš neozbiljno.

Jel neko pomenuo ono Jokicevo bacanje lopte bez gledanja na kos u poslednji sekundi napada? I kako deli loptu u ruke direkt... A Milutinov pod noge Dobricu, ne znam kako covek dade kljucnu trojku...

Aj Milutinov, Avramović dodaje pasove u noge, a on je nominalno plejmejker

-9 bez Jokica protiv Estonije koju smo sprzili stoka razlikom, -1 bez Jokica protiv Portugala, mislim da je sazrelo vreme da jednu od jakih utakmica u grupi, protiv Turske ili danas, odigramo bez Jokica. Ionako gadjamo zlato i nebitno je kakav put cemo imati do finala tako da i ako izgubimo tu utakmicu nije previse bitno, mnogo nam je vaznije da resimo to sto nam se izgleda zapatio "sve ce to Jokic pozlatiti" virus i da neki igraci shvate da moraju da preuzmu vecu odgovornost prema timu. Hajde sto u napadu izgledamo losije bez Jokica, isto bi izgledala i reprezentacija ostatka sveta, ali mi i u odbrani bez njega izgledamo kao grupa gradjana kroz koju se prolazi kao kroz gomilu cunjeva. To se pre svega odnosi na nase visoke igrace Petruseva, Milutinova i Vukcevica, ne zna se da li skandaloznije ponasanje Petruseva ili igre Milutinova i Vukcevica. Takodje bi bilo dobro da i Guduric shvati da je Bogdan povredjen i da ako sad ne iskoraci ne znam kad ce.

Za nas prvenstvo pocinje danas protiv Letonije, nadam se da je ovaj produzeni vikend za neke igrace od dve utakmice zavrsen i da sad maksimalan fokus mora da im bude da daju sve od sebe kad su na parketu. Kakve god petorke da izvodimo na teren ne moze da se desi da te petorke bez Jokica u 17 minuta izgube od jebene Estonije deset razlike. To su neozbiljne stvari.

@harper lee , taj minus jer ne igra jokic je jednako i minus u performansu milutinova, vase, gudurica, pa redom tristana i koga vec

u sustini, druga posada tih notable igraca u ove dve tekme bas bedno igra. ako i kada podignu svoj nivo na neki adekvatan, bice i bolje bez jokica

U subotu ujutru je bio na snimanju, stigli su nalazi, međutim lekarska služba srpske reperezentacije nije jedina koja se u ovom slučaju pita vezano za budućnost kapitena na turniru, kao što je slučaj bio i 2018. godine, kada je Bogdan u meču sa Estonijom u kvalifikacijama doživeo povredu kolenu.

Kako saznaje Meridian sport, sada se takođe čeka procena doktora iz Amerike o stanju našeg kapitena. U igri je veliko osiguranje, što je slučaj i sa svim drugim NBA igračima kada nastupaju za reprezentacije. Zato doktori iz Amerike moraju da urade analizu i daju procenu da li je igrač u stanju da nastavi takmičenje bez rizika da se povreda pogorša.

Mrka kapa ...

E, do Sebastijana..

Iskreno na keca bi postao.

Screenshot_20250830-133928.png

• Popular Post

jovke.gif

Novi tako je bre gif

5 hours ago, garmonbozia said:

O jebem ti pajsera. Danas sa 10 igrača dakle.

Ne bre, ovo ti je kao uslovna osuda u pravosuđu.

If -> Then

Veća briga je ovo sa doktorima iz Amerike koji mogu da odluče da je Bogdan potrebniji na klupi Klipersa nego na terenu EP.

2 minutes ago, Valk said:

Veća briga je ovo sa doktorima iz Amerike koji mogu da odluče da je Bogdan potrebniji na klupi Klipersa nego na terenu EP.

ma ne znsm zasto tako postavljaju stvari u vestima, poenta ovakve povrede je da su jako male sanse da je toliko lagana, da bi uopste pokusao da se rekuperira za nedelju dana

igrace bogdan ako postoji sansa ali su te sanse minimalne

Edited by uini

Stvarno ne znam kako se sportisti nose sa tim povredama tj kako se koja gradira.

Spoiler

Ja sam pre neki dan sjebala koleno na moru, distorzija i istegnuće medijalnih ligamenata. Mogu da hodam (otežano) pravolinijski ali svaki rotirajući pokret ili lateralne kretnje izazivaju da mi se cela leva noga zatrese, gubim oslonac i padam ko sveća. Pišem ovo zato što sam po prvi put nešto povredila ovog tipa i što sam sad tek shvatila šta zapravo povrede kolena ili zglobova znače za sportiste kojima verovatno ceo život sevne pred očima kad im se tako nešto desi. Ja mogu da ležim i gledam TV i odmaram. Oni ne mogu. Mnogo mi je žao Bogdana.

Ništa, moraće Vanja i Gudura da pokidaju, a i Dobrić. Mi možemo a i ne moramo da verujemo da li oni to mogu, ali oni moraju da veruju da mogu.

Ja ću sad jednu jeres da ispalim - nije toliki problem gubitak Bogdanovica u ovoj ekipi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.