Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Inteligens

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

We have inaf inteligenc

Kari na KZN reče da nam je fokus bio već na narednoj utakmici i da Srbija tako ne sme. Ne moramo da pobeđujemo uvek ali ne smemo da igramo kao večeras.

Dosta realan i strog na naš račun. Sudije ne pominje.

Karaće ih Kari ružno.

2 minutes ago, garmonbozia said:

Inteligens

2 minutes ago, Nikodije said:

We have inaf inteligenc

Kari brka sa nemačkim, ne rugajte se.

Evo ga o FP. Kaže da će ovaj put da mu oprosti. Radmanović neverue.

Tristan i Milutinov za 2 po 1/5 svaki. Milutinov je taj 1 ubačaj zakucao, za Tristana nisam siguran, možda je i on. Ko panjevi s kamenim rukama. Nadrealno.

Just now, Valk said:

Evo ga o FP. Kaže da će ovaj put da mu oprosti. Radmanović neverue.

Omekšo pod stare dane, da prostiš.

1 minute ago, Valk said:

Kari brka sa nemačkim, ne rugajte se.

Ja to iz milošte, a ti tako. Nikodije je manje nežan od mene

Mislim sa Bogdanu nije ništa. Klasika oni njegovi momenti kad mu se kaki.

Uhvatio se za zadnju ložu nakon što nije rešio kontru. Ondmah nakon toga je bez problema istrčao da primi loptu na uvođenju regularno. Kad je bacio očajan pas za Jokića sam je tražio da izađe. Verovatno i on napižđen što je dobio batine.

Sad će i iz stručnog štaba ići info kao ima problema, videćemo. A stvarno verujem da je sve ok.

7 minutes ago, steins said:

Karaće ih Kari ružno.

Kazneni trening sutra u 6 ujutro..

Wow, kakav hot tejk što bi reko Uini.

Bogdanu se ne igra pa ode da kaki ljut što mu ne ide. P-lease!

Gudurić i Pešić odlična KZN, veoma introspektivna i samokritična, a pobedila se utakmica. Biće sve okej.

Jao hajde da ne relativizujemo Filipovu maloumnost time što je navodno bio prebijen i isprovociran od "prljavih" Portugalaca, bar njemu se ovakve stvari dešavaju na redovnoj bazi. Da mu je ovako prišao neki Šengelija u Evroligi, ne bi se ništa desilo, ali gde da neka neuka seljačina ide agresivno na 1 Filipa. I ne, neće ništa naučiti iz ovoga, ako se neko zapitao. Čovek je psiho, nažalost.

Sve se nadam da je ludi Kari namerno zakuvao ovakvu utakmicu, da ne bi ušli u neki 'lako ćemo' mode, pa onda u eliminacijama pljas. Molimo se za Bogdana, ali i bez njega smo 1.favoriti turnira.

Nepotrebno nervozna utakmica. Sreća pa je ovaj Portugal ofanzivno limitirana ekipa, te smo i kljakavom odbranom i sa lošim šutem uspeli da dobijemo ovo, s tim da nam je zaštita reketa bila skoro pa nepostojeća. No, na svakom prvenstvu ima barem jedna ovakva protiv tako nekog Portorika i sličnih ekipa koje ne poznajemo dobro, a i potcenimo ih malo. Samo da Bogdanović bude OK, ostalo je nebitno.

Btw, imamo li mi neku small ball igru? Ja ne videh to u ove dve utakmice, uvek su tu ili Jokić ili Milutinov, pri čemu ta varijanta sa Milutinovim izgleda dosta impotentno na terenu. Ne vidim ni da imamo nekog naročito raspoloženog za šut spolja, ko može da zatrpa protivnika ako mu krene, ali nije da nam je to novo. Ispade nam Jović najbolji trojkaš.

3 minutes ago, smooth.Op said:

Mislim sa Bogdanu nije ništa. Klasika oni njegovi momenti kad mu se kaki.

Uhvatio se za zadnju ložu nakon što nije rešio kontru. Ondmah nakon toga je bez problema istrčao da primi loptu na uvođenju regularno. Kad je bacio očajan pas za Jokića sam je tražio da izađe. Verovatno i on napižđen što je dobio batine.

Sad će i iz stručnog štaba ići info kao ima problema, videćemo. A stvarno verujem da je sve ok.

Vec je vukao tu povredu, nikakvo foliranje. Daj boze da je sad lakse prirode, prosli put mu je mesec dana trebalo da sanira..

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Jao hajde da ne relativizujemo Filipovu maloumnost time što je navodno bio prebijen i isprovociran od "prljavih" Portugalaca, bar njemu se ovakve stvari dešavaju na redovnoj bazi. Da mu je ovako prišao neki Šengelija u Evroligi, ne bi se ništa desilo, ali gde da neka neuka seljačina ide agresivno na 1 Filipa. I ne, neće ništa naučiti iz ovoga, ako se neko zapitao. Čovek je psiho, nažalost.

Sve se nadam da je ludi Kari namerno zakuvao ovakvu utakmicu, da ne bi ušli u neki 'lako ćemo' mode, pa onda u eliminacijama pljas. Molimo se za Bogdana, ali i bez njega smo 1.favoriti turnira.

Da mu je ovako prišp Toko, ne bi se ništa desilo jer bi balavko balavi pišnuo u gaće od straha.

Dao bi 10e da vidim da vidim da proba ovako da nabode Šengeliju - bilo bi krvi po terenu.

De njega nadje D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.