Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

Dobro, valjda je ovo ona jedna tekma u kojoj ništa ne fercera.

Malo smo se opustili, malo unervozili a protivnik igrao kao da sutra ne postoji

Sutrašnja utakmica je mnogo bitna, manje zbog pobede ili poraza a više da vidimo gde je kome glava.

• Replies 2.8k
  • Views 136.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

Just now, uini said:

najlaksa povreda zadnje loze varira od tri dana do tri nedelje.

tako da nam treba bas najbolji scenario, posto turnir ne traje dugo

Na to i mislim, ako je ozbiljno onda svakako ništa. Ali nedelju dana odmora možda nešto i uradi.

2 minutes ago, Micko8 said:

Spanci su na prvenstvo poveli dva igraca koja su 2006 godite jbt.

I pukli od Gruzije 15 razlike

Ne da je Vasa zaslužio da bude ovde, al batali Špance u ovoj turi

1 hour ago, Micko8 said:

Bez zajebavanja , ovde je trebalo voditi Topica i Djurisica. Micic je u reprezentaciji stetocina a Djurisic je za mene licno vec sada bolji igrac od Marinkovica i Dobrica o talentu i da ne pricam. Spanci su na prvenstvo poveli dva igraca koja su 2006 godite jbt.

Spanci tankuju ovo prvenstvo i spremaju igrace za buduca prvenstva od ovog su digli ruke.

1 minute ago, Defunctus said:

Trenutno se nadam da ovo samo Kari lisac spusta pritisak i poziciju favorita ovom utakmicom

To Skariolo nikada nije radio sa svojim ekipama kada je Pau Gasol gazio, ako si glavni favorit na turniru gazis sve pred sobom. Ovi nasi nemaju auru sampionske ekipe.

31 minutes ago, Sludge Factory said:

Ovi portugalci pokusavaju italijansku taktiku prljave igre i dranja na sudije. Nek puse.

Ali ako Sarenac jos jednom pomene rogove, kunem vam se, sedam u avion idem za rigu i robijam. Ovo se vise ne moze izdrzati.

Jbt on te takozvane rogove vozi jos od starta milenijuma, kad je prenosio Partizan a rogovi bili Krstic i Glintic

Grozna utakmica ali ajde, to valjda bude ona otreznjujuca

Just now, kalmah said:

Spanci tankuju ovo prvenstvo i spremaju igrace za buduca prvenstva od ovog su digli ruke.

Ne tankuju oni ništa, to im je što im je.

Da će biti bolji, hoće a koliko to niko ne zna.

Just now, Micko8 said:

To Skariolo nikada nije radio sa svojim ekipama kada je Pau Gasol gazio, ako si glavni favorit na turniru gazis sve pred sobom. Ovi nasi nemaju auru sampionske ekipe.

Micko8

IMG_20250126_222918.jpg

32 minutes ago, garmonbozia said:

Milutinov u Olyju i Milutinov u repstaciji strong dogo i small dogo mim

Čim vidi NBA igrača (makar i jednog jedinog u drugom timu) izgleda kao da je sa biznis lige.

U pravu je đura za suđenje, opet ove trećerazredne sudije šilje patku

Samo da je sve sa Bogdanom u redu, sve ovo drugo moze da se ispegla i dobro je sto se desilo ovako rano na turniru. Petruseva treba da isamaraju u svlacionici, ako se nije naigrao protiv iberijskih ekipa valjda mu je neko rekao kako se igra protiv majmuna koji biju kao manijaci a kad im odgovoris padaju kao da ih je grom udario i sve vreme prikenjavaju sudijama. Neko od sledecih protivnika ce vrlo brzo krvlju da plati to kako ce Pesic istamburati igrace veceras.

I stvarno bi neko mogao da im kaze da se ne pale na Jokica i ne pokusavaju ono sto on igra jer ne umeju. Ako imas lagano polaganje polozi jebem mu mater, nemoj da mi izvodis akrobacije na granici cirkusa sa nekim pokusajima asistencija.

Svaka cast Bogiju, obozavam ga, ali Jovic ekspresno gazi ka tome da bude drugi igrac reprezentacije. Jos jedna stabilna partija, isporucio ih je dve na dve potpuno razlicite utakmice.

11 minutes ago, Micko8 said:

Bez zajebavanja , ovde je trebalo voditi Topica i Djurisica. Micic je u reprezentaciji stetocina a Djurisic je za mene licno vec sada bolji igrac od Marinkovica i Dobrica o talentu i da ne pricam. Spanci su na prvenstvo poveli dva igraca koja su 2006 godite jbt.

da, spanci na ovom prvenstvu definitivno izgledaju kao ekipa na koju treba da se ugleda fantom

letonci su za sad medju najgorim ekipama po procentu suta za 3

dakle, sutra je za ocekivati da timski sutiraju preko 50% na 40 pokusaja minimum

116:92 za nas fantom

Majku mu, meni Bogdan uvek izgleda zategnut kao praćka i 100% fit, kako se ovo događa takvom čoveku?

Vlade se nada da ćemo sutra imati bolje suđenje (protiv domaćina) ajde

Valk je u pravu za Lokijevu frizuru, estetski jedina ružnija pojava večeras od naše igre

Ima jos da se igra . Spanci se uvek pale malo kasnije. Poenta je da imamo igraca na dvojci koji bi mogao sada da pomogne a uopste nije pozvan na pipreme. Igrac koji poseduje kreativnost i atletske sposobnosti. A mi vodimo tri beka koja ne mogu da iskreiraju ni sebi ni svojim saigracima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.